Thursday, March 1, 2012

NOTD - Spring Nails 1

Hello :)
Da, znam, još uvek nam proleće nije stiglo :) Ali će uskorooooo :) A vreme je danas bilo baš onako, lepo i sunčano :) Da, ja sam prolećno dete i jedva čekam da ova zima prođe i da mi moje proleće dođe :) Tako da eto, odatle Spring Nails, uhvatilo me prolećno raspoloženje. Samo što je ovaj look na noktima ispao totalni fail, dugo sam razmišljala da li uopšte da postavim na blog, ali nekako su mi slatki noktići, bez obzira što ima mehurića, što su mi ukrasi malo naborali lak i svašta još nešto :) Dakle evo prvih prolećnih noktiju koji su skoro totalni fail (možda su tako ispali jer ipak još uvek nije proleće :D):




Šta sam koristila:
Miss Sporty Nail Expert Manicure - Strength Action
Essence MultiDimension - 72 Found My Love
Miss Sporty - DiscoTech
Cvetići - Kinezi

Moram priznati da sam se mnogo prijatno iznenadila kad sam videla da imam 98 followera i preko GFC-a i preko Facebook-a :) Hvala vam mnogo mnogo mnogo :))) Nisam očekivala ovu cifru kad sam počinjala :)
Neću vas pitati kako vam se sviđaju noktići, ne sviđaju se ni meni, ali kako vam se sviđa ideja? :)
Čitamo se uskoro ;)

15 comments:

  1. Ideja je prava prolecna ali kontam da se to gadno kaci za garderobu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa zapravo manje nego što sam očekivala :) Mislila sam da ću poludeti jer će mi se kačiti za kosu :D ali nije toliko strašno.

      Delete
  2. Meni pa je zelo všeč. Sama verjetno teh rožič ne bi nosila, ker bi me motile, ko bi kaj delala, drugače pa vse skupaj izgleda prekrasno. :)

    ReplyDelete
  3. Ideja je super i nije uopste lose izvedena. :] Imam i ja takve ukrase ali ih ne koristim uopste jer sa strane ne nalegnu na nokat i brzo otpadnu. Fail.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Jeste, loši su kad se stavljaju na stranu nokta, ali ima mesta gde baš lepo legnu :)

      Delete
  4. Ideja mi se sviđa a nije ti ni izvedba loša :)Ja krivim ukrase, meni je uvijek teško s njima radit jer skoro nikad ne ispadne onako kako zamislim a onda još i brzo otpadnu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Pa da, to jeste problem, ali i pored svega toga ja volim da ih koristim ponekad :) Ali ih lepo ulepim top coat-om preko :D

      Delete
  5. Maa meni je ovo odlicno, nemam nikakve primjedbe :) Stvarno je slatko i njezno :)

    ReplyDelete
  6. Wooow!!! <3 them.. best spring nails I've seen so far. I could never do them my hands shake too much!! Very impressive skills!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...