Friday, March 16, 2012

Essence Circus Circus Lip Laquers - 01 Applause, Applause & 02 My Glammy Acrobat

Hello :)
Dugo sam iščekivala Circus Circus TE da stigne kod nas. Želela sam lakove, sjajeve i senke, dakle skoro celu kolekciju :D I onda sam jednog dana ugledala ovu kolekciju u obližnjem DMu i užasno se razočarala u lakove. Prvo, cena je prilično visoka (iako tu u principu ima 2 laka) i mislim da je oko 350 dinara. Drugo, nijanse nisu ništa novo, imam već takvih, tako da sam od lakova nekako odustala, makar za sad :D Ali sam morala da uzmem ove sjajeve, tj lip laquer-e.

01 Applause, Applause je predivna, ona prava crvena nijansa koju želite uz sebe kad pravite pin up look :) Dakle, bez shimmer-a i bilo kojih drugih primesa, u pitanju je čista crvena boja :) Veliki minus mu je što se lako razliva, pa ćete morati da vodite računa kod aplikacije, da ga ne stavite previše i najbolje da koristite olovku za usne :)
02 My Glammy Acrobat je predivna rozikasto-ljubičasta nijansa na koju sam odmah pala :) Dosta je shimmerasta, ne znam kako bih je opisala, videćete na swatchevima :) Takođe se razliva, ali manje nego Applause, Applause. Za one kojima je to bitno, na ovoj nijansi je naznačeno "Contains Carmine".
Kod obe nijanse se treba zadržati kod aplikacije jer se dešava da se pomalo nejednako razmažu. Pigmentacija je savršena, na mojim usnama traju oko 2 sata onako vidljivo, a posle ostaje blaga boja.
Aplikator je klasični sunđerasti, kao i kod većine sjajeva.

Cena je 249 dinara za količinu od 5,5ml proizvoda. Po mom mišljenju, to je sasvim ok, uzevši u obzir da nijansu 02 baš često koristim :) Sada idu swatchevi :)

Swatch na ruci, bez blica:


Swatchevi na ruci, sa blicem:

Sad ću vam pokazati i swatcheve na usnama, samo pre toga malo upozorenje: blic je prilično nemilosrdan prema ovim sjajevima, uživo se ne vidi toliko uvlačenje u borice!

Swatch: 01 Applause, Applause, bez blica:

Swatch: 01 Applause, Applause, sa blicem:


Swatch: 02 My Glammy Acrobat, bez blica:

Swatch: 02 My Glammy Acrobat, sa blicem:


Uf, dođosmo do kraja ovog posta :) Nadam se da vam ne smeta ovolika gomila slika :) Da li imate neki od ovih lip laquer-a? Planirate li da ih nabavljate? Moju preporuku svakako imate :) Čitamo se uskoro! ;)

14 comments:

  1. Fino izgledaju ovi sjajevi al ja to slabo koristim :) Jedno vrijeme sam kupovala i samo su stojali, sad imam 1-2 i njih stavim jednom u 100 godina :)
    Ja sam kupila Applause applause iz ove kolekcije ali po cijeni od 1€ :D Nema sanse da bi kupil apo cijeni u CM-u, pljačka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam vala poludela nešto za mazalicama za usne, samo ih nagomilavam :)

      Delete
  2. Imam oba in sta mi oba zelo všeč. Za Essence kolekcija je bila odlična, upam na več takih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, gotovo cela kolekcija je odlična, samo su mi lakovi već viđeni :)

      Delete
  3. odlicno izgledaju! :)
    od circus circus imam samo zlacanu senku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Imam u planu i tu senkicu da kupim :)

      Delete
  4. auuuuuuu kakva ustaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...