Sunday, September 18, 2011

Essence Colour&Go - 38 Choose Me

Pozdrav ljubiteljke lakova :)
Hvala svim blogovima koji su me ubedili da isprobam Essence lakice :D Odusevljena sam! Odlucila sam da izadjem iz onih sedefastih nijansi i da predjem u drugu krajnost! :) Danas je rec o predivnom Essence laku, nijansa Choose Me. Prelepa zelenkasta, plavicasta nijansa. Evo kako izgleda lakic:


Bocica je mala, to je jedini minus, 5 ml. Istina je da kao tako mala izgleda izuzetno slatko i neodoljivo, ali je cinjenica da bih volela da je bocica malo veca :) Pozadi pise da je lak brzosuseci, sto je istina, dosta se brzo susi na noktima. Cetkica je srednje debljine, blago zaravnjena, tako da bi trebalo lakse da se nanosi. Evo cetkice:

Lak sam morala da namazem u 3 sloja, a i dalje se nokat vidi pod odredjenim uglovima, to mu je mana. Kupljen je u DM-u, cena je 179 dinara. Ovo je jedan od onih lakova koji vam se ili svidjaju ili nikako ne svidjaju, mislim da nikoga ne ostavlja ravnodusnim. Evo slika, bice ih malo vise, jer nisam mogla da se odlucim koje da stavim :) Prve dve slike su slikane napolju, druge dve su slikane u sobi :)

Kako vam se svidja ovaj lak? Da li cete ga choose-ovati? :)


13 comments:

  1. Prelep je taj lak, inače ja sam u poslednje vreme luda za plavim lakovima, samo bi da ih sakupljam :)

    ReplyDelete
  2. Ja sam se oduseevila :D Prvo sam ga pola sata posmatrala da provalim da li mi se svidja ili ne, a sad ga vec obozavam :)

    ReplyDelete
  3. meni se svidja, ne mogu da se setim da li ga imam, ali imam jako slican opi iz proslogodisnje letnje kolekcije i obozavam ga :)
    ovi mali essence su mi dobri, bolji od onih vecih (koje ionako uskoro povlace), imaju lepih nijansi, i vecina se odlicno maze i brzo susi. kako ih budes koristila videces da nisu svi isti, neki super pokrivaju i jednim slojem. male su bocice, ali nisu ni mnogo skupi (mada u poslednje vreme nisu bas ni dzabe, ranije su bili smesno jeftini), i ima super bojica, a nove koje bi trebalo da stignu (nadam se uskoro i kod nas) su diiivne, ne znam da li si videla po hrv i slo blogovima :)

    ReplyDelete
  4. Daa, gledam po hr blogovima i balavim :D Iskreno se nadam da ce nam se posreciti uskoro :D

    ReplyDelete
  5. Imala,prosledila dalje ljubiteljici plavih lakova. Secam se da sam ispod mazala onaj Aura mlecno beli i onda je boja jos bolja :)

    ReplyDelete
  6. Choose me je meni većinom za layering. Prvo, zato što je mala bočica i tri sloja na svakom laku - opa, ode pola za jedno lakiranje. Zato ispod stavi obični plavi/tamin pa ćeš vidjeti kako je dobro!

    ReplyDelete
  7. Biberlee Hvala na savetu i sama sam bas razmisljala kako ce pre tako da mi sluzi :)
    MyPerfectLounge ja bas ubedjena da je boja vise zelena nego plava, narocito sad posle par dana :D

    ReplyDelete
  8. Volim ovaj lakic, nosila sam ga na moru, tamo mi je dobro isao uz atmoseru. Inace malo previse sljasti za moj ukus, ne bih ga nosila za svaki dan, ali sam se iznenadila koliko ljudi ga je komentarisalo, definitivno privlaci paznju

    ReplyDelete
  9. Slazem se sa curama da je najbolje koristiti ga preko neke podloge :). Ja sam probala preko dve razlicite boje, i bilo je mnogo bolje :). A Essence je stvarno najbolji uz cenu i kvalitet kod nas :)

    ReplyDelete
  10. Da, i ja cu ga sledeci put definitivno mazati preko nekog drugog laka. Ja sam postala fan Essence lakova :D

    ReplyDelete
  11. Ja sam poludela ove godine za plavim i zelenim nijansama, ali ovaj nisam spazila :) Moram priznati da nisam probala essence lakove, iskreno, tih 5ml me je oduvek odbijalo, ali sada kada vidim kako lepe nijanse imaju, probaću neki sigurno :)

    ReplyDelete
  12. I mene je odbijala ta malena kolicina, ali kad ih jednom probas...da poludis od raznobojnosti i srece, ja sad ne znam koji cu pre :D

    ReplyDelete
  13. Mislim da imam ovu nijansu...predivna boja laka...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...