Wednesday, October 28, 2015

Oriflame The One - Steel Shimmer

Hello :)

Danas vam predstavljam drugi lak iz Oriflame The One kolekcije koji posedujem. Naizgled običan, tamni lak me je kupio dovoljno da sam ga čak dva puta mazala za manje od mesec dana, a to je zaista retkost kod mene.

Today I am showing you second polish from Oriflame The One collection that I own. It does seem kinda like regular dark polish, but I like it so much that I had it on my nails two times in less than a month, which is rare.







Ovo je lak koji nije teško opisati - tamno siva baza puna šimera. Zvuči tako jednostavno, a efekat na noktima je magičan. Inače volim tamnije lakove i dosta pravim razliku između njih, a ovaj mi je baš po meri. Tamno siv, tik do crne, pristaje svima.

This polish is not hard to describe - dark grey full of shimmer. It sounds so simple, yet its effect on nails is magical. I love dark polishes and I really can make big difference between them, and this one is just right to me. Dark grey, very near black, suits everyone.




Opet kažem, kao i u postu o drugom laku iz ove kolekcije, minus je što nigde ne piše ceo naziv nijanse, pa morate da se posavetujete sa Google-om ili katalogom. Četkica je odlična, nije preširoka, sasvim sigurno nije preuska, aplikacija je laka. Kad sam ja ovaj lak kupila, bio je na popustu i koštao 199 dinara, u sadašnjem katalogu je 429 dinara uz napomenu da je poslednji put u katalogu. Količina koju dobijate je 8ml. Kako vam se dopada ova nijansa? Čitamo se uskoro ;)

I must say this again as in other post about polish from this collection, minus is that if you want to find full name of polish, you must consult Google or catalog. Brush is great, not too wide and certainly not too thin, application is easy. When I bought this polish it was on sale for 199 RSD, and now is 429 RSD and I read that it is last time in catalog. Bottle contains 8ml of polish. How do you like this shade? See ya soon ;)

14 comments:

  1. Prelepa je boja :) obozavam simeraste lakove :D

    ReplyDelete
  2. I like the finish of this polish and it looks great on your nails!

    ReplyDelete
  3. Bas lepo svetluca na suncu. :)
    I ja bih konacno mogla da isprobam moj jedan jedini Oriflejmov lak koji imam jos od juna. :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tako se i ja prosto se iznenadim kad vidim koliko dugo mi neki lak stoji neisproban :D Hvala :)

      Delete
  4. Oh Oriflame <3 Prekrasan je lak, a i ovi tvoji nokti su meni prekrasni. Baš su uvik lipo uredni i super oblikovani n_n <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao hvala ti mnogo na ovako divnom komentaru :) <3

      Delete
  5. Boja je lepa i sviđa mi se sšto si uhvatila malo sunca da ga slikaš kako svetluca. Po punoj ceni mi deluje malo skupo, ali na sniženju ga vredi uzeti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako sam se obradovala sunčanim danima baš zbog ovog laka, u hladu nije to to. Slažem se za cenu, sigurna sam da ga ne bih kupila da nije bio na sniženju.

      Delete
  6. Boja je divna, ali iskreno deluje mi malo precenjeno..Ta cena od 200 dinara mi je super ali ova od 450 mi ne zvuci bas naj naj :)

    ReplyDelete
  7. Jooj, kako je dobar, moram naći neki makar sličan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista je prelep, posebno kad je sunčano vreme :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...