Wednesday, September 16, 2015

Rimmel 60 Seconds - 430 Coralicious

Hello :)

Nakon onih hladnijih, kišnih dana, kao da nam se leto malo vratilo. U to ime, odlučila sam da vam danas prikažem jednog pravog letnjeg koralca. Od svih koralnih lakova koje imam, čini mi se da je u ovom kombinacija crvene, roze i narandžaste najujednačenija, kao da svake boje ima podjednako.

After all those rainy days, it seems like summer is back, so I decided to show you one summer, coral shade of polish. From all coral polishes that I have, this one have most equal amount of red, pink and orange colour in my opinion.






Mislim da nikad nisam napomenula da je moja ljubav prema lakovima počela upravo sa Rimmel lakovima. Ljubav se rodila pri pogledu na izbor nijansi, a nastavila kada sam ugledala divnu, široku četkicu, jer sam do tada viđala samo lakove sa onim tankim četkicama. Od tad ljubav traje, samo sam otkrila još mnogo brendova, ali nije tajna da i dalje rado zavirim na Rimmel štand i častim se nekim lakom iz njihovog asortimana.

I think that I never mentioned that my love for polishes started with Rimmel. I fell for variety of shades first, and then I loved it even more when I saw beautiful, wide brush, until then I thought that those terrible thin brushes are the only ones. My love for Rimmel still lasts, I just discovered a lot of other brands, but I still love to check out new polishes from Rimmel.



Ovaj lak se jako lako nanosi i pokriva u dva sloja. U jednom trenutku sam mislila da će mi trebati i treći sloj, međutim drugi mi je bio sasvim dovoljan. Nisam merila vreme, ali moram da kažem da se ovaj lak dosta brzo suši, brže od ostalih koje imam. Cenu ću morati da proverim, mislim da sam ga platila oko 240 dinara, ali nisam sigurna da je to puna cena. Bočica sadrži 8ml laka.

This polish applies smoothly and it covers nail in two coats. I thought that I might need third coat, but second one covered just fine. I haven't looked at the clock, but it dries very quickly, faster than most of my polishes. I have to check for price, I think I paid it about 240 RSD, but I don't know is that a full price. Bottle contains 8ml of polish.




Kako vam se dopada ovaj lak, volite li Rimmel? Čitamo se uskoro ;)

How do you like this polish, do you love Rimmel? See ya soon ;)

10 comments:

  1. Ranije sam i ja baš volela Rimmel - Saturn i Desire su mi bili omiljeni lakovi gimnazijskih dana. :D
    Mnogo mi se sviđaju tvoje slike sa cvećem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Desire i dan danas imam, i to u mazivom stanju :D Hvala ti!

      Delete
  2. Me like! Imam jedan Rimmel lak iz druge linije i odličan je! Ali manikura ti je kao i uvijek A1

    ReplyDelete
  3. imam dva,stvarno se suse za 60 sekundi a toliko i ostaju na noktima:)

    ReplyDelete
  4. Vrlo retko nosim ovakve nijanse na noktima ali sviđa mi se kako ova izgleda. :)

    ReplyDelete
  5. Divno izgleda :)
    Check out my new post:
    http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2015/09/nesto-malo-o-modi.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...