Thursday, February 27, 2014

New In #3 - February 2014

Hello :)

Kraj je meseca, ne znam kad pre, i naravno kupovale su se neke stvarčice, pa ću vam ih u ovom postu predstaviti. Ovo je uglavnom bio lakoholičarski mesec kao što ćete imati priliku da vidite. Da post ne bi bio predugačak, uz svaki proizvod ću pisati najkraće moguće, a šire u postovima posvećenim tim proizvodima.

Preparativa



Kada je preparativa u pitanju, jako sam dosadna. Kada pronađem nešto što mi odgovara, ne menjam rutinu dok ne prestane da mi odgovara. Neke stvari sa ove slike koristim godinama, a neke po prvi put u životu.
Eucerin Hyaluron-Filler okoloočnu kremu sam kupila na predlog Teta Lije i mogu samo da joj se zahvalim :) Kremu koristimo i mama i ja, ona je takođe jako zadovoljna. Krema se jako brzo upija i jako lepo hidrira područje oko očiju. Cena je oko 2100 dinara.
Vichy Normaderm losion je proizvod sa kojim se jako dobro poznajem, čisti mi kožu do detalja. Nakon čišćenja kože ovim losionom zaista imate osećaj čiste kože. Ne preporučujem osobama sa osetljivom kožom jer ima alkohola, što se može osetiti i po mirisu. Meni odgovara i ne isušuje mi kožu. Cena je oko 1200-1300 dinara.
Vichy Normaderm 3 u 1 je odličan proizvod koji takođe dugo koristim. Svako veče ga koristim kao piling, a jednom nedeljno i kao masku. Cena je oko 1200-1300 dinara.
Vichy Aqualia Thermal Serum je proizvod koji sam počela da koristim ovog meseca i zaista mi se jako dopada. Do sada nisam koristila serume, a kako koristim dosta "agresivnu" preparativu, uvek se plašim da mi koža ne postane dehidrirana, posebno kako godine idu. Tako da sam se odlučila za serum za hidrataciju, a ovaj se pokazao kao pun pogodak.
Veoma zdravu kremu za problematičnu kožu sam kupila jer sam dugo čitala kako je savršenstvo za isušivanje bubuljica i kako bubuljica nestaje preko noći. Kod mene nije baš slučaj da nestane preko noći, stanje bude mnogo mnogo bolje nakon mazanja ove kreme, bubuljica se smanji i smiri i nema crvenila. Cena je oko 150 dinara.

Dekorativa



Jako skromno kao što vidite :)
NYX Soft Matte Lip Cream u nijansi Milan je rozikasta nijansa koja vuče na ljubičasto. Ovo je nijansa za koju nisam bila sigurna kako će mi stajati, ali sam bila hrabra, pa sam rizikovala. I dobro da jesam, dopada mi se :)
NYX Soft Matte Lip Cream u nijansi Amsterdam je baš prava crvena boja, koju želite da namažete kada obučete malu crnu haljinu. Divna i upadljiva nijansa, bićete primećeni sigurno :) Cena NYX Soft Matte Lip Cream-ova je 540 dinara.
NYX Matte Lipstick u nijansi Bloody Mary je definitivno nijansa koja je po mom mišljenju više naklonjena osobama hladnijeg podtona, ali nisam mogla da odolim. Cena ovog ruža je 540 dinara.

Nokti





Dahlia uljani skidač laka za nokte je moj favorit među skidačima. Iz nekog razloga dugo nisam mogla da nađem ovaj sa mirisom breskve, pa kada sam slućajno našla kupila sam i zalihe. Imam utisak da zaista neguje nokte i nakon skidanja laka nokti mi ne deluju isušeno, a ni previše masno s obzirom da je uljani skidač. Obožavam i uvek mu se vraćam.
Deborah Pret A Porter u nijansi 17 Orange Code mi se učinio kao prelepa koralna nijansa, međutim vuče na narandžasto više nego što bih želela.
Deborah Pret A Porter u nijansi 40 Poppy Redish je lepa prolećna nijansa (ukoliko delite lakove po godišnjim dobima :D). Crvena nijansa sa dosta narandžastog pigmenta u sebi.
Essence Colour&Go - 148 Prom-berry je nijansa kojom ne prestajem da budem oduševljena. Tamno ljubičasta koja se pretvara u magiju na Suncu. Post će biti uskoro :)
China Glaze u nijansi No Plain Jane je lak koji mi u bočici izgleda savršeno, ali na noktima mi je bio nekako "meh", nisam bila preoduševljena. Uslikaću ga čim stignem i kada bude sunčan dan, pa će biti post o njemu :)
China Glaze Holographic u nijansi Infra Red je lak kojim sam baš baš oduševljena. Divan holo efekat uz divnu nijansu - nema promašaja!
China Glaze Holographic u nijansi When Stars Collide je još jedan savršeni holo lak ljubičaste boje. Postovi za ova dva laka će takođe biti čim bude lepo i sunčano vreme, jer jedva čekam da vam ih pokažem! Cena lakova iz ove kolekcije je 489 dinara.


Golden Rose Holiday u nijansi 58 je shimmer-asti lak sa sand finišem. Lak je potpuno neobične boje - braonkasto ljubičast sa gomilom shimmera. Sviđa mi se na noktima, iako bih želela da je malo jači sand efekat.
Golden Rose Holiday u nijansi 54 je takođe šljokičasti sand lak srebrnkaste boje. Cena ovih lakova je 250 dinara.
Essence Dark Romance u nijansi 02 Red Romance je tamna bordo nijansa, koja vuče na braonkasto. Dosta je tamnija nego na slici, što ćete videti na swatchevima koji su spremni i čekaju svojih 5 minuta :) Lak se suši totalno mat, što me posebno oduševljava, ali se jako brzo i krza.
Miss Sporty Nail Expert Manicure Nutri Complex je moja omiljena baza. O njoj sam pisala u svom postu o nezi noktiju. Neko vreme ga nisam koristila, sad sam mu se vratila i biću mu verna :)

To su stvarčice koje sam nakupovala u februaru :) Planirala sam da napravim jedan serijal postova o mojoj preparativi, ideja je razrađena, nadam se da će vam se svideti :) Šta ste lepo kupovale u februaru? :) Čitamo se uskoro ;)

26 comments:

  1. NYX Bloody Merry obožavam! I mat sjajeve/karmine obožavam. :D Deborah crveni lakić mi je jedno vreme bio omiljeni, predivna i vesela boja. :) Imamo isti ukus za lakiće. :) A ovog 2. sam potrošila 2 bočice, meni se baš svidjao. :) Fino si se ponovila. :)

    ReplyDelete
  2. Prilično si se ti ponovila :).
    Dosta toga mi se dopada, a neke stvari i imam.
    Ja sam kupovala odeću vala ovog meseca, a tek danas 10ak lakova za nokte i još neke sitnice :).
    Obavezno o preparativi piši, jedva čekam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao i ja bih možda trošila na odeću, ali s obzirom da mi trenutno ništa ne stoji zbog moje "linije" (zatvorene :D ), preskačem :D Pisaću o preparativi, samo da sklopim sve na jedno mesto ;) Hvala :)

      Delete
  3. Svašta lepo kod tebe, ali ne mogu da ne primetim jednu od omiljenih mi knjiga, Još nam samo Ale fale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je jedna od mojih omiljenih knjiga takođe :) Malo stvari me vrati u detinjstvo onako kako to učini ova knjiga :) Drago mi je da si primetila. Hvala :)

      Delete
  4. Vichy serum mi deluje zanimljivo,ako bi mogla da napises koliko je kostao,bila bih ti zahvalna :)) Ja sam godinama koristila Dahlia narandzasti skidac laka a odskora koristim Ebeline bez acetona i cini mi se da bolje skida i lepse mirise,e sad kakav je prema zanokticama-to cu tek videti.Lepe lakice si pazarila.Pozdrav

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! :) Serum košta 2363 dinara u Liliju. Mogla bih da isprobam i taj Ebelin, hvala na preporuci ;)

      Delete
  5. Lepi proizvodi :) Mene interesuje da li ima nekih promena u stastavu veoma zdrave kreme ili su se zadrzali samo na promeni ambalaze? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitala sam danas u Liliju, kažu nema promene sastava, samo ambalaže :) Hvala :)

      Delete
  6. Golden Rose nijanse mi deluju najzanimljivije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isprobaću ih ovih dana pa će biti slikica :) Hvala :)

      Delete
  7. Wow... Bila si vrijedna ;)! Super su mi lakovi, osobito CG.

    ReplyDelete
  8. Nisam videla VZK kremu u tubici. Jel to ista kao ona u kutijici? :) I jedva cekam vise o Aqualia serumu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitah danas, kažu ista je, samo promenjena ambalaža, ako mene pitaš na bolje :) Serum je divan, biće koja reč više :) Hvala :)

      Delete
  9. Fino si se ponovila :) Ne znam kako mi je promaklo da postoji i Vichy Aqualia serum :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni dugo nije "upadao u oči", tek kad sam ciljano odlučila da kupim serum sam primetila da postoji, i drago mi je da jesam :) Hvala :)

      Delete
  10. great photos and haul :))

    http://prettypurple92.weebly.com/

    ReplyDelete
  11. Divni noviteti, ne zna se šta je lepše!
    Serum obožavam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Drago mi je da vidim da serum mnogima odgovara, nisam jedina :D

      Delete
  12. Lijepo si se ponovila! Lakići su mi divni, a Vichy Aqualia Thermal serum i ja trenutno koristim i jako sam zadovoljna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Drago mi je da si i ti zadovoljna, meni serum baš prija, nisam ni znala da je bio toliko potreban mojoj koži :)

      Delete
  13. Izvini, tek sam malo-pre videla post - jako mi je drago da ti se Eucerin okoloočna krema svidela i da odgovara i tebi i mami. Moja je tek sad skroz na kraju, a koristila sam je punih 13 meseci (pritom se za to vreme nije ni malo promenila u sastavu). :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema zbog čega da se izvinjavaš! Još jednom ti hvala na preporuci, zaista je odličan proizvod :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...