Saturday, February 8, 2014

FOTD #2 - Being scientific with Merlot

Hello :)

Danas kuckam moj drugi FOTD post u kom glavnu ulogu igra NYX Matte Lipstick u nijansi Merlot. Dugo sam želela ovaj karmin, gledala swatch-eve po netu, ali nisam bila sigurna da je baš za mene i da ću imati zapravo dovoljno hrabrosti da ga nosim u javnosti :D Mackala sam ga malo po kući da se naviknem na osećaj da su mi usne tamnije nego inače. Prvi put je ovaj karmin na mojim usnama doživeo da ugleda svetlost dana kada sam išla sa koleginicom na kafu i da završavamo naše master radove. Evo kako je to izgledalo i šta sam sve imala na licu:

Today I'm writing my second FOTD post. Star of this post is NYX Matte Lipstick - Merlot. This lipstick was on my wishlist for a long time, I was drooling while watching swatches all over internet, but I wasn't sure if this is right lipstick for me, will I be brave enough to wear it in public :D I walked around the house with it to get used to feeling that I have kinda darker lips. I wear it outside for the first time with this lipstick on when I went with my friend for coffee and to finish our master theses. Here's how it looked like and what else I had on my face:





Šta sam koristila? / What did I use?

LICE/FACE:
Garnier Perfect Blur Primer
Rimmel Lasting Finish 25 hour Foundation - 201 Classic Beige
Essence All About Matt! Fixing Loose Powder

OČI/EYES:
ArtDeco Eyeshadow Base
Essence Eyeshadow - 46 Taupe Of The Pops
NYX Wonder Pencil - Light
Essence Liquid Eyeliner (Waterproof)
Essence Long Lasting Eye Pencil - 16 Coolest Chic
Rimmel mascara - Scandaleyes

USNE/LIPS:
NYX Matte Lipstick - Merlot



Nadam se da vam se dopao drugi FOTD post :) Da li više volite da istaknete oči ili usne? Mažete li tamnije ruževe? Čitamo se uskoro ;)

I hope that you liked my second FOTD post :) Do you like to accent your lips or your eyes? Do you wear darker lipsticks? See ya soon ;)

14 comments:

  1. Предиван је кармин! Ја га меркам већ неко време али дефинитивно га узимам ових дана!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Ja ga obožavam i jako dugo traje na usnama, mislim da ću uskoro pisati malo detaljniju recenziju, jer je postao jedan od mojih najdražih karmina ikad :)

      Delete
  2. Replies
    1. Hvala ti, mnogo mi je drago da ti se dopada :)

      Delete
  3. Karmin ti stoji fenomenalno, ma ceo look je odličan! Mislim da želja za tamnijim karminima dolazi sa godinama, ali ozbiljno. Ranije nisam mogla sebe da zamislim sa karminom, a još sa tamnim nikako. Zadnjih par meseci me samo tamni karmini privlače i nosim ih bez pardona, i, ako nemam usne za njih (tanje su, ali briga me). Ubila bih za tvoje obrve, moje mučenice puštam i nikako da izrastu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao mnogo ti hvala na divnom komentaru zaista :) I ja mislim da je stvar u godinama, do pre godinu-dve nisam ni mogla sa nekim "ozbiljnim" karminom da se zamislim, samo sam sjajeve mazala, a sad bih da posedujem sve karmine ovog sveta, i to mat :D Starim :D

      Delete
  4. that is really pretty! :) that color really suits you well

    ReplyDelete
  5. Divna sminka a posebno eyeliner! :)

    ReplyDelete
  6. Koristimo istu kombinaciju Blur + Rimmel 25h - samo druga nijansa :)
    Zaista sjajan look, ruž je divannnn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ta kombinacija pun pogodak :) Drago mi je da ti se dopada, hvala :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...