Friday, September 9, 2011

Rimmel Lycra Pro - 393 Desire

Pozdrav svima :)
Sad kad kazem da je danas na meniju Rimmel i ljubicasto, mislicete da sam postala senilna i da se ponavljam :D Upoznajte se sa ovim prelepim lakom:


Ovo je potpuno atipicna ljubicasta boja. Kada je u zatamnjenoj prostoriji, ponekad deluje crno, cesto deluje braon, zbog koje sam bila uzasno razocarana kada sam prvi put namazala noktice. A onda... Na svetlosti je doziveo takvu transformaciju, da sam se ja odusevila! Jako interesantan lak, svakako ga vredi imati u kolekciji. Evo sta pise o laku:

Kolicina je 12 ml, sto je savrseno pristojno :) Meni je dugo trajao (mislim da je poceo sa vrhova da se skida tek 4-5 dan), s tim da ja uvek stavljam top coat. Cetkica je odlicna, siroka (na ovoj slici se jos bolje vidi kako je boja fantasticna):


Lak moze da se nanosi u jednom sloju i da bude nosiv, ali nije to to, dva sloja su savrsena. Susi se prosecno dugo. Kupljen u Lilly-ju, kostao je oko 250 dinara na nekom popustu, nisam sigurna kolika mu je cena sada. Za kraj, prikaz ovog laka na noktima (izvinjavam se za te mrljice oko nokta, nece ih vise biti, obecavam:):


Sta vi mislite o ovom laku? Da li vam se svidja, da li biste ga kupile?

7 comments:

  1. Meni su ovakve bojice bas nekako elegantne na noktima :)
    Svidjaju mi se i cvjetici :)

    ReplyDelete
  2. Hvala :) Jeste, jako je fina boja :)

    ReplyDelete
  3. Čestitam na blogu, samo napred :)

    ReplyDelete
  4. E da, meni se baš dopada ta boja ! :D

    ReplyDelete
  5. Baš mi se sviđa boja...baš sad razmišljam...hm...mislim da nemam nikakvu sličnu boju...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...