Thursday, September 15, 2011

Miss Sporty - 14

Pozdrav, drage moje :)
Hmm, nesto mi se cini da ne volite sedefasto... Evo jos jednog takvog posta cisto da ja to proverim :) Dakle u pitanju je Miss Sporty, sedefasti, ali ovaj put rozikasti lak. Ja volim da nosim sedefaste lakove leti, jer mi nekako lepo idu na potamnelu kozu :) Evo slicica:



Bocica je od 7 ml. Pse da bi lak trebao da traje do 7 dana na noktima. Hmm, hajde videcemo :) Sastav nema napisan, tako da smo uskraceni za tu informaciju. Cetkica je nesto izmedju Rimmel-ove i Maybelline-ove, tako da je sasvim ok. Evo slicice:



Bilo je jaaaaaaaako tesko uslikati ga kako treba, jako mi je krivo. Ipak sam pocetnik u ovome, pa ako neko ima neki predlog kako uslikati sedefaste lakove, slobodno neka kaze :) Evo slika, prva bez blica, druga sa blicem:

Dakle eto ga :) Namazan u dva sloja, bez top coat-a. Lak je kupljen u DM-u, cena je 165 dinara.
Pa, sta mislite? :)

4 comments:

  1. Dugo sam koristila takve nezne boje a onda sam promenila posao i otkrila ceo spektar zanimljivih nijansi :)Sad sam navucena na zelene..ko zna sta je sledece :))

    ReplyDelete
  2. Ako, ako, ja volim takve promene :) Ja sam vezana za ljubicasto i crveno, pa sad pokusavam malo da razbijem monotoniju :D

    ReplyDelete
  3. jao, ja volim te nezne boje, ali uvek kad ih namazem meni je zao sto nisam namazala neku jarku nijansu... tako da ih nemam mnogo, i ne koristim cesto, ali sad gledam ovu tvoju lepu i mislim.... sutra cu :)

    ReplyDelete
  4. Drago mi je da te je moj post naveo malo na stranu neznijih boja :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...