Thursday, September 22, 2011

Essence Colour&Go - 45 Date With The Night

Pozdrav drage moje!
Vidim da svi potenciraju jesenje boje (pitam se zasto :D), pa sam i ja odlucila da budem u tonu :) Ovaj lakic sam dobila od mog Dragog (Dragi: :*) i moram reci da mi se zaista svidja (i Dragi i lakic :D). Rec je o jos jednom Essence laku (potpuno sam se navukla na ove lakice). Kao sto rekoh, jedna lepa, jesenja boja:


Bocica je kao i sve iz ove kolekcije, dakle mala - 5 ml. Moram da napomenem da se lak jako brzo susi, sto je naravno plus, ali isticem da nemate mnogo vremena za eventualne prepravke. Meni ovo brzo susenje odgovara, jer nemam mira dovoljno da ne radim nista sa rukama dugo :D Cetkica je sasvim ok, ista kao kod prethodnog laka:


Ovde se jos bolje vidi koliko je boja predivna :) Lak sam namazala u dva sloja, posle prvog je bio skoro savrsen, drugi sloj je ipak neophodan. Odlucila sam da opet stavim 4 slike :D Prve dve su unutra, druge dve napolju.


Prva slika koja je slikana napolju je na Suncu, druga je u hladu. Sve u svemu, meni se ovaj lak jako dopada i mislim da cu ga mackati ove jeseni :)

Da li delite moje odusevljenje? :) Da li uopste delite lakove na jesenje, letnje, zimske i prolecne?

15 comments:

  1. love the colour of your nail polish!

    Also, thank you so much for your lovely comments - it always brings out a smile on my face =) Thank you!

    ReplyDelete
  2. krasna boja, ja je još nisam vidila :-D
    a lakove djelim prema raspoloženju - tako ih i lakiram, kako mi dođe ;-D

    ReplyDelete
  3. Zanimiva barva, perfektna za jesen. Jaz sem kot nail crazy, nohte lakiram glede na razpoloženje, čeprav je res, da sem imela poleti raje svetlejše odtenke.

    ReplyDelete
  4. Ja nemam obicaj da lakiram nokte prema godisnjim dobima, ali vidim da vecina blogerki to radi, pa rekoh hajde :) Ja sam ovom bojom odusevljena, malopre je napolju cak izgledala sivkasto srebrnkasto :) Definitivno cu kupiti novu bocicu kad ovu potrosim :)

    ReplyDelete
  5. Ma jel' ti to prstenjak duzi od ostalih noktiju? Sram te bilo, odmah to skracuj :)))Salim se ,naravno. Cela ta colour kolekcija mi je superska ali obecah okolini dok bar 3 laka ne potrosim do kraja, ne kupujem nova :)

    ReplyDelete
  6. Zapravo, da znas da si u pravu :O O svasta, tek sad primetih, hvala na upozorenju :D Obnevidela sam od neprespavanih noci :D

    ReplyDelete
  7. Napolju mi je bas lijep, a ubio se za ove dane kisne :)

    ReplyDelete
  8. Jesam li ja corava ali ovaj lak sto posto nisam videla pre?! Jel to stigla nova kolekcija?
    Boja mi je sasvim ok, ali ja ne volim taj finis, sedef i frost izbegavam kad god mogu, nesto mi ne pasu.
    Boje biram prema trenutnom raspolozenju, tako da uglavnom ne pratim godisnja doba preterano ;)

    ReplyDelete
  9. Ni ja ne volim puno sedef, ali mi se ovaj nekako dopada :D

    ReplyDelete
  10. Eto, moj dragi ima oko za lepe lakove, od sada njega saljem u shopping, posto ni ja verovatno ne bih kupila ovaj lak, a sad sam odusevljena :D Ne znam da li je stigla nova kolekcija, nazalost, nemam vremena otici do DMa da proverim, ali na ovom lakicu pise New :)

    ReplyDelete
  11. i meni se dopada iako nisam ljubitelj braon boje, ni u lakovima ni ovako (mozda samo sminka). Nekako je braonkasto-sivkast, svidja mi se za jesen :)

    ReplyDelete
  12. Baš zanimljiva boja, volim braon i sive nijanse na noktima. Kad smo već kod toga, imaš divne nokte, i dužinu i oblik :)

    Pratim te :*
    http://confessionsofthepsychocat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. @Makeup and more: Da, zapravo mi je par puta izgledao potpuno srebrnkasto sivo, divan lak ;)

    @Confessions of the Psycho Cat: Hvala i hvala :) Moram da priznam da me je jako zaintrigirao naziv tvog bloga, odoh da razgledam :D

    ReplyDelete
  14. Ja lakiram nokte kako mi dođe....:P predivna boja...zasto moras imati tako savrsene nokte...ljubomorna sam...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...