Tuesday, January 31, 2012

Essence Lipgloss On Top - 03 Hypnotize

Hello :)
Danas vam pisem jednu sparkly recenziju, a nije u pitanju lak za nokte :D Iskreno, prvo sto me privuklo ovom sjaju je njegova ambalaza koja je u obliku epruvete, pa sam se kao svaki medicinar, odmah za nju vezala i stavila je u korpu :D Posle sam proucavala sta sam kupila i ispostavilo se da uopste nije losa stvar :)
Dakle, rec je o sjaju koji se koristi preko ruzeva i menja mu izgled. Ovaj mi je delovao najneutralnije, druga dva koja su u ponudi su mi bila jako cudna, jer su boje tamne i iskreno nemam ideju kako bi to izgledalo na usnama. Ovaj sjaj koji sam ja kupila sadrzi shimmer koji se preliva u mnogo boja i izgleda prilicno lepo na usnama, a ne menja ruz nesto drasticno, tako da dobijete samo divan odsjaj na usnama :)


Iako nije namenjen da se nosi sam, odlucila sam da vam pokazem kako izgleda sam na usnama:
Ocigledno nije namenjen da se nosi sam, jer ne izgleda nista posebno lepo ovako. Medjutim, preko ruza zaista izgleda predivno. Na prve dve slike je ruz bez ovog sjaja, a na druge dve sa sjajem (ruz je iz Nouba palete):

Bocica je od 8ml, ima dosta proizvoda, zaista se sporo trosi. Cena je bila oko 250 dinara, mozda nesto preko, ali ne preko 280 :D Razmisljala sam da kupim o neki od ona dva preostala, ali nisam sigurna da ce mi koristiti. Da li ste mozda probale neki od ovih sjajeva, da li vam se dopadaju? :) Citamo se uskoro ;)

8 comments:

  1. off topic : ne znam sta se desava ali ja tvoje postove ne vidim u editoru..hmm..sad sam dolinkala preko "farytail" noktica
    on topic : volim nezne sjajeve i ja bih ovaj definitivno nosil sam (plus oci su mi uvek jace nasminkane:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm... Sad cu da kopam ovamo da vidim da li sam ja to nesto zbrljala :D Pa da, kontam da bi lepo isao sam kad su oci istaknute :)

      Delete
    2. Ipak sam ja :) Greska ispravljena :)

      Delete
  2. Ni ja te ne vidim, preko Fb sam vidjela da imas novi post. Al to mi se ne desava samo s tobom vec sa svima, malo vidim novi post malo ga ne vidim :)
    Fin ti je sjaj a meni je lijep i sam :)

    ReplyDelete
  3. Odlično izgleda kada se nanese preko ruzeva, super je:)

    ReplyDelete
  4. Prelepo! Nažalost nisam ga viđala u Dm-u :/

    ReplyDelete
  5. Rally beautiful gloss :) It looks amazing over that red lipstick :)
    I love glosses that doesnt show up immediately but when the light hits it it gives the lips a wonderful shine :)
    hugs

    ReplyDelete
  6. Zanimljivo, ali nigde ga do sada nisam videla.. cudno

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...