Friday, January 8, 2016

Favoriti 2015. - Lakovi za nokte

Hello :)

Nikada nisam pisala postove ovog tipa jer smatram da ne mogu da nakupim dovoljno lakova za mesečne favorite da bi post bio zanimljiv, pa nisam mogla da odlučim da li bih objavljivala takve postove sezonski ili na polugodišnjem nivou. Odlučila sam da rezimiram prethodnu godinu i napišem favorite u tri kategorije - lakovi za nokte, nega i tretmani i nail art. Danas ćete čitati o omiljenim lakovima, nadam se da će vam biti interesantno.




Apsolutni favorit godine je Kiko - 497. Poznati dupe neodoljivog Chanel - Taboo laka me je potpuno oborio s nogu. Moram da priznam da sam pomalo i emotivno vezana za svoju Kiko kolekciju, s obzirom da sam sve lakove kupila kad sam bila u Italiji i samim tim imaju određenu sentimentalnu vrednost :) Za ceo post kliknite OVDE.


Lak na koji sam skoro zaboravila, a zaista me je oduševio je Essence Hidden Stories - Where did I park my unicorn? Metalik baby plava nijansa, oko čije kupovine sam se dvoumila. Istina je da je i naziv odigrao svoju ulogu, pa se ovaj lak našao u mojoj kolekciji i ni najmanje se ne kajem zbog toga. Za ceo post kliknite OVDE.


Još jedan Essence lak, ovaj put iz Cinderella kolekcije - Sing, sweet nightingale je nijansa koja je baš netipična za mene, ali ipak je lak došao do favorita. Za ceo post kliknite OVDE.


Prethodnu godinu je obeležilo i upoznavanje sa Avon lakovima. Ako moram da izdvojim favorita, to bi verovatno bila nijansa Siberia. Za ceo post kliknite OVDE.


Aura nas je obradovala sa novom linijom lakova - Amazingly Resistant. Prvi lak koji sam kupila iz ove kolekcije, Cherry blossoms, je sasvim opravdano došao do favorita, nijansa, pigmentacija, sve me je oduševilo. Za ceo post kliknite OVDE.


Još jedan Essence u favoritima je i topper I <3 my golden pumps iz verujem najpopularnije kolekcije Merry Berry. Pobrao je mnoge simpatije, a i ja mu nisam odolela. Za ceo post kliknite OVDE.


Delimo li neke favorite? Koji su lakovi obeležili vašu 2015. godinu? :) Čitamo se uskoro ;)

12 comments:

  1. Where did I park my unicorn? - jel me zajebaješ? ahhahaha Neman ga, i neću ga moć naći, ali prekrasan je <3
    Svi su mi lakovi prekrasni. Imam sličan rozi lak, iz essence 'The Pastels' linije i neki dan čistim kolekciju i nemogu ga dati nikome, my precious. :D
    Svi su mi prekrasni <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :D Da mi je neko nekada rekao da ću imati roze lak, ne bih mu verovala, a gle sad :D <3

      Delete
  2. Čini mi se da je Essence topper sve oduševio. :D
    Delimo mišljenje po pitanju Kiko lakova, skroz te razumem. A 497 je pravi lepotan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 497 mi je verovatno najdraži primerak u kolekciji :)

      Delete
  3. sing, sweet nightingale je i mene oborio, sasvim netipično, nije da baš šetam okolo s rozim noktićima, ali ovo je vrijedan izuzetak :D
    i moje kiko bočice sve odreda imaju i sentimentalnu vrijednost, jer su poklon od drago blogokolegice <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se zaSing, sweet nightingale od reči do reči :D

      Delete
  4. Jao, Kikać i Cherry Blossoms su zaista vredni svrstavanja u favorite uvek i svugde. :D

    ReplyDelete
  5. Essence Cinderella je prediiivan, obozavam te nijanse :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja inače ne volim, ali ova nijansa me je kupila :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...