Monday, December 7, 2015

Review - Stamping Plate BP - L011 (bornprettystore)

Hello :)

Danas vam predstavljam jednu pločicu koju sam dobila na recenziranje sa sajta bornprettystore.com. Ova pločica mi je stigla taman za ovo praznično vreme, odlična je za zimske manikire.

I will show you today stamping plate which I got from site bornprettystore.com for a review. This plate came just in time for this holiday season, it is great for winter manicures.







Ova pločica se malo razlikuje od ostalih pločica koje imam, jer se sastoji od različito raspoređenih motiva. Na levoj strani imate dve grupe pojedinačnih motiva koje možete uklopiti i u jednu "priču", a na desnoj strani je veliki cvetni motiv sa kog možete birati delove koji vam se dopadaju. Pločica je postavljena sa donje strane, tako da se ne možete poseći, a kada je dobijete, odozgore je zaštićena plavom folijom.

This plate is a bit different than other plates that I have, because it consists different order of prints. On the left side there are two groups of single motives that can be put together in one "story", and on the right side is one big flowery print from which you can choose parts that you like. This plate has a protection so you can't cut yourself with it, and it comes with blue foil over it.



Kvalitet pločice je odličan, na šta sam već i navikla kod BP pločica. Motivi su jako lepo usečeni i prenose se bez problema. Ovo je direktni link do ove pločice - LINK, koja je trenutno na popustu i cena joj je 3,89$. Ukoliko budete nešto naručivali sa ovog sajta, možete upotrebiti moj kod za 10% popusta - GHNQ10. Da li vam se dopada ova pločica? Čitamo se uskoro ;)

Quality of this plate is great, and I got used to it with BP plates. Prints are very well made and transfer without any problems. This is direct link to this plate - LINK, which is on sale at the moment and it costs 3,89$. If you want to order something from this site, you can use my code for 10% off - GHNQ10. Do you like this plate? See ya soon ;)


13 comments:

  1. The manicure came out adorable and the plate is indeed fantastic!

    ReplyDelete
  2. Ova plocica je bas lepa. Meni se vise dopadaju ovakve konceptualne plocice jer postoji bezbroj mogucnosti za koriscenje. Super ti je manikir! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U pravu si, stvarno daju mnogo opcija :) Hvala!

      Delete
  3. That plate looks fantastic and I LOVE the design you did using the plate :)
    Love the colors you chose :)
    xx

    ReplyDelete
  4. A bas sam se pitala kako si uspela da slozis tu zimsku bajku..Manikir ti je ispao prelepo, a plocica je odlicna! Dbila sam neki mejl pre nekih mesec dana za te njhove plocice - bile su na nekoj akciji, i nesto se nisam angazovala. Sad mi je zao, jer mi se mnogo dopadaju i zimski i jesenji motiv, a i cvetni uzorak je lep

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Uz pečatiranje je sve lakše, preporučujem uvek :)

      Delete
  5. Oh how lovely! I had never thought of using that plate for a holiday or winter manicure!

    ReplyDelete
  6. Lepa je pločica. Vuk i Crvenkapica mi deluju baš zanimljivo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nešto me nisu preterano inspirisali, ne znam zašto :D

      Delete
  7. Pločica je mrak, manikura još veći :D <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...