Tuesday, December 22, 2015

Gleestmas2015 #6 - Freestyle Christmas

Hello :)

Stigli smo i do poslednje teme Milinog izazova - freestyle Christmas. Za ovu temu sam odabrala klasičniju verziju snežnog manikira, ništa posebno originalno, ali mi se dopada. Da ne bi sve bilo potpuno klasično i očekivano, probala sam da napravim određenu dubinu pejzaža tako što sam preko prvog sloja pahulja nanela jelly plavi lak, a potom sam natačkala drugi deo pahuljica, mislim da je ispalo dobro.

This is last theme in Mila's challenge - freestyle Christmas. For this theme I choose classic snowy manicure, nothing original or special, but I like it. I did some twist, just to spice it up a bit, so I tried to make this manicure "deeper" by putting jelly blue polish over first layer of snowflakes, and then adding another one, I think it turned up good.




Proizvodi koje sam koristila: / Products that I used:
Aura Instant Base base coat
Essence MultiDimension - 76 Cool and the gang
Essence The gel - 33 Wild white ways
Eveline MiniMax - 192
Deborah Pret-a-porter - 17 Orange code
Eveline X-treme Gel Effect top coat
Tačkalica / Dotting tool



Drago mi je da sam ispratila ovaj izazov od početka do kraja i navijam da Mila osmisli i neki prolećni izazov :) Za kraj, ostaviću vam sve moje manikire za ovaj izazov. Koji vam se najviše dopada? Čitamo se uskoro ;)

I am very glad I did this challenge from first to last theme and I cheer for Mila to create some spring challenge :) For the end, I will leave pictures of all my manicures for this challenge. Which one do you like the most? See ya soon ;)








4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...