Sunday, December 27, 2015

Matching Manicures #57 - Fireworks!

Hello :)

Bliži se kraj ove godine. Svi znamo da stara godina uvek odlazi u velikom stilu - uz buku, boje i svetlo, tako da ćemo i mi u sklopu usklađenih manikira obeležiti poslednju nedelju ove godine uz vatromet.






Želite ovakav manikir?

Svaki manikir započinjemo bazom - dobra baza će zaštiti nokte od pigmenta laka i produžiće trajanje manikira. Osnovna tehnika kod ovog manikira je gradient - na malo drugačiji način. Ovakav "kružni" efekat možete dobiti na dva načina - možete odmah na sunđer naneti lakove kružno nadograđujući boje ili možete naneti boje kao za klasični gradient, pa tapkati u krug po noktu. Ovaj put sam se odlučila za drugu varijantu, jer sam prvu isprobala ranije. Nije obavezno, ali preporučujem da na neki način zaštitite kožu oko noktiju, jer je gradient prilično musava tehnika. Nakon gradienta preporučujem sloj nadlaka, da ispegla neravnine od tapkanja sunđerom.

Ostaje još samo crtanje vatrometa. Možete koristiti akrilne boje ili lakove. Tankom četkicom iscrtavajte kraće i duže linije, za najbolji efekat koristite različite nijanse iste boje. Vatromet možete nacrtati na mnogo načina, zaista vam daje mnogo slobode, izaberite svoj način i opustite se sa bojama, šljokicama, različitim finišima možda - ovaj deo je na vama. Ukoliko želite visok sjaj manikira i da potraje što duže - nanesite sloj nadlaka i vaš manikir je gotov!

Proizvodi koje sam koristila:

Avon Nail Experts 5in1 nail treatment
Essence The Gel - 33 Wild white ways
Essie - Lapiz of luxury
Golden Rose WOW! - 76
Eveline X-treme Gel Effects top coat
Akrilne boje i tanka četkica i tačkalica



Pogledajte ostale vatromete blogosfere:

Da li vam se dopada ovaj manikir? Ja sam prilično zadovoljna :) Čitamo se uskoro ;)

6 comments:

  1. Opa, ovo je baš dobro. Sviđa mi se što si postigla efekat dubine.

    ReplyDelete
  2. Svidja mi se bas manikir, medjutim ja bih ovo nosila u nekim letnjim danima..Ali sve u svemu, predivno! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Tamara :) Može da se modifikuje, pa da budu cvetovi za proleće :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...