Tuesday, April 29, 2014

New In #5 - April 2014

Hello :)


Danas vam kuckam jedan brzi New In post :) U aprilu nisam previše kupovala, tu je kao što vidite par lakića i dva ruža. Nije mnogo, zar ne? :)




Essence Love Letters - 01 Rosy In Love je nežna, najnežnija pastelna roze nijansa. Većina lakova iz ove kolekcije pripada nežnijim tonovima, ali mislim da su ova dva koja sam kupila najnežniji i najneutralniji.
Essence Love Letters - 04 Dear Peach je svetla nijansa breskve. Oba laka deluju jako neutralno i fino na noktima. Ova kolekcija je dostupna u DMu trenutno, cena lakova je mislim oko 280 dinara (proveriću i tačna cena će biti u detaljnijoj recenziji laka). Bočica sadrži 7ml proizvoda.


China Glaze Texture - Bump&Grind je lak kog ste mogli da vidite u prethodnom postu. U pitanju je malinasti teksturac, jako je dobar sand efekat, ali o tome više u zasebnom postu, za sad je dovoljno da znate da sam oduševljena :)
China Glaze - Stone Cold je šimerasti tamno sivi lak. Zvuči dosadno? Verujte da nije! Ima divan mat finiš koji izgleda na noktima fantastično!
China Glaze lakovi su dostupni na sajtu Alexandar Cosmetics, kao i u radnjama. Cena ovih lakova sa slike je 387 dinara za 14ml.


Essence Sparkle Sand Effect - 182 Hello Rosy je verovatno najpopularniji Essence teksturac. Moram priznati da ga kod nas (u Beogradu) nisam viđala, moj je kupljen sasvim slučajno u Novom Sadu, u DMu u Bigu. Lak koji neodoljivo podseća na šejk od jagode <3
Essence Colour&Go - 152 Give Me Nude, Baby! je lak koji je meni koristan samo kao topper. Samostalno se jako providi, tako da ništa od efekta koji sam želela, a to je nežno bela nijansa. Sadrži sitan, jedva primetan šimer i blago "zamuti" lak koji namažete ispod.
Cena ovih Essence lakova je bila oko 200 dinara za količinu od 8ml.


Za kraj, dva NYX kremasta ruža.
NYX - Hebe je tamnija crvena nijansa sa blagim zlatastim odsjajem, dok je NYX - Fire crvena, pomalo hladna, ali mislim da dobro pristaje i toplom podtonu. Fire sam kupila na predlog preljubazne crvenokose devojke koja radi u Alexandar Cosmetics radnji u Vardarskoj 29. Nakon što kupim još neke nijanse koje želim, planiram da uradim jednu kolektivnu recenziju ovih ruževa. Za zaista nisku cenu od 360 dinara dobijate kvalitetan ruž, zvuči odlično :)

Još jedan New In je i moj Instagram profil :) Potražite me kao aurora_happy_nails da se i tamo pratimo :) Nadam se da vam se dopao post, pratite me u maju za detaljnije informacije o većini ovih lakića :) Čitamo se uskoro ;)

18 comments:

  1. Potrazi NYX ruz u nijansi Doll, neces se pokajati ukoliko volis jace ruzeve :-) Fire sam imala, ali se nikako nismo slagali, pa sam ga proslijedila prijateljici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moracu da pogledam, secam se da sam negde videla swatch Dolla i da mi se dopao. Nadam se da je prijateljica zadovoljna kao ja :-) Hvala na komentaru :)

      Delete
  2. sve je divno <3
    a china glazeiće i NYX fire bi ti ukrala :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Haha, sta da ti kazem, imam ukusa :D

      Delete
  3. Wow, ne zna se koji je lepši lak <3

    ReplyDelete
  4. Divni lakovi. Ovaj roze hrapavac mi je odavno na wish listi a po svemu sudeci kod nas ga necu naci.
    I NYX ruzevi su predivni, a cena im je bas pristupacna. Jedva cekam recenziju. :)

    ReplyDelete
  5. Ja sam našla Hello Rosy u Dm-u u Glavnoj u Zemunu, doduše nisam ga još isprobala :)
    Love Letters lakovi su divni, trenutno imam Dear Peach nalakiran <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam retko u Zemunu, pa ga nisam vidjala... Dear Peach je divan <3 Hvala za informaciju za Hello rosy i za komentar :)

      Delete
  6. Replies
    1. Jako je lep ruz, a ja ga ne bih ni primetila da mi ga nije pokazala fina prodavacica :) Hvala :)

      Delete
  7. Essence love letters lakovi izgledaju divno...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I jesu divni, pravi prolecni, pastelni neutralci... Hvala :)

      Delete
  8. Jedva čekam slike Essence lakova, pogotovu Love Letters kolekciju. Divno izgledaju, pogotovu breskvica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti postovi će biti sad početkom maja :) Hvala :)

      Delete
  9. Essence Love Letters su mi predivni. Nama još ništa iz te kolekcije, ali moram to promijeniti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lakovi iz te kolekcije su zaista vredni pažnje :) Hvala :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...