Tuesday, May 22, 2012

NOTD - Flaky Fast & Fuchsia

Hello! :)

Shvatila sam da sam potpuno neopravdano zapostavila svoj flaky za kojim sam toliko kukala :D Nisam verovala da će se to desiti :D Za one koji ne znaju za kojim sam to kukala - Essence - Waking Up In Vegas je u pitanju. Bila sam u žurbi u subotu, pa sam pokušavala da smislim kako da napravim sa noktima nešto na brzinu, a da izgleda lepo :) Prvo mi je ovaj flaky pao na pamet, jer zaista svaki lak može da uveseli i učini zanimljivijim :) Evo kako je to izgledalo preko Rimmel-ovog 60 Seconds - Fast & Fuchsia:

I figured out that I haven't used my flaky polish for a long time, and I wanted it so much :D I didn't believe that could happen :D For those who don't know which flaky is that - Essence -Waking Up In Vegas. I was in hurry on Saturday, so I tried to come up with some easy and fast to do manicure, but to look pretty at the same time :) This flaky first came to my mind, because it can make every polish more fun and more interesting :) Here it is in combination with Rimmel 60 Seconds - Fast & Fuchsia:

Obožavam ova dva laka, volim ove malinaste nijanse, ako znate neki dobar malinasti lak, obavezno me obavestite u komentarima :) Evo jednog kratkog videa da vam uveličam doživljaj ove kombinacije lakova :)

I love these raspberry shades, if you know some good polishes in this shade, be sure to write that in comments :) Here is one short video to show you closer how this combination looks like:



Dopada li vam se ova kombinacija? Čitamo se uskoro ;)

Do you like this combination? See ya soon ;)

20 comments:

  1. krasna kombinacija... i ja zaboravim na svoje flekiće :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. A kad imamo previše lakova, ko će se svakog setiti :)

      Delete
  2. Imas preedivne nokte :) ja imam tu jedan slicne nijanse, Maybelline 54 Cherry Sweet, iako se u bocici cini tamnijim, na noktima je zapravo slican kao ovaj na slici. Nadam se da sam pomogla! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala i hvala na preporuci, pogledaću obavezno :)

      Delete
  3. Slicno lakiram nokte sad. :] Essence Think Pink i flakies. :D ^^

    ReplyDelete
  4. Trenutno na noktima imam slicnu kombinaciju, kod mene je podloga pink i preko flejkić :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, izgleda da je kombinacija popularna ovih dana :)

      Delete
  5. Mozda Flor Mar iz Shine?
    Nastupilo je prezasicenje flejkijem..jer sreca je lepa samo dok se ceka :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moraću te Flor Mar malo bolje da osmotrim :) A za to drugo si u pravu, izgleda da je tako... Dok sam ga čekala, mislila sam da ću sobu sa njim da okrečim :D A sada ga zapostavljam, potpuno neopravdano :D

      Delete
  6. Iamam ja jedan lep malinasti, moram da pogledam koji je broj, pa javljam...ukoliko ga već nemaš, hehe :D

    ReplyDelete
  7. Thank you for your comment :)

    ReplyDelete
  8. Thank you for your comment :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...