Wednesday, April 11, 2012

EOTD Inspiration - Ruby (Once Upon A Time)

Hello :)
Oni koji me prate na Facebook-u su mogli da naslute šta će biti u ovom postu :) Potpuno sam se zarazila serijom Once Upon A Time! Ako je ne gledate, preporučujem da pogledate makar jednu epizodu, verujem da će vam se svideti :) Za one koji gledaju - Rubi mi je definitivno najlepši lik u seriji, a ono što mi se posebno sviđa jeste njena šminka (recite mi da nisam jedina koja zagleda šminku u serijama i filmovima :stidise:). Divno je našminkana, prilično jedinstveno i neobično :) Pa mi je poslužila kao inspiracija :) Pogledajte i ocenite sličnost njene i moje šminke :)






Izvinjavam se što sam vas zatrpala slikama ovoliko, ali ima ih mnooogooo više, ove su ušle u najuži izbor :D Pišite mi da li vam se dopada, da li je moja rekreacija uspela? :) Čitamo se uskoro ;)

16 comments:

  1. Samo ti nedostaju drec crveni pramenovi i ultra kratka suknjica :))Aj' rekreiraj neki kraljica majka look..ona mi je uvek perfektno nasminkana :)A serija je <3 Zbog nje jedva cekam ponedeljak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prihvaćen izazov, potrudiću se da bude što pre ;)

      Delete
  2. Koja je to senkica, savršena je? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je kombinacija Avon karmina ( http://worldofhappynails.blogspot.com/2012/01/avon-lipstick-spiced-wine.html ) i Essence mono senkice 44 It's Up To You :)

      Delete
  3. Divan make-up! Boje su prelepe:))

    ReplyDelete
  4. Gorgeous eyes and perfect make-up. I love the series 'Once Upon a Time'. Please do the evil queen look. She has very dramatic hair and eye makeup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you very much! I already got request for evil queen, next make up look will be hers :)

      Delete
  5. Ako vec radite tutoriale bar naucite stavljati eyeliner.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo nije tutorial, ali hvala na komentaru u svakom slučaju, vežbam :)

      Delete
    2. Kako zloban komentar,nemam reci! A ja sam bas primetila kako si lepo stavila ajlajner. Volela bih da imam blog i razmisljala sam o tome,ali zbog ovakvih komentara nema sanse...

      Delete
    3. Hvala ti mnogo :) Ajoj, pa nemoj zbog komentara odustajati od bloga :) Ja zaista uživam u pisanju bloga i svega što uz to ide, pri tom nisam profesionalni šminker, niti moja profesija ima ikakve dodirne tačke sa šminkom (osim kreativnosti :)). Tako da ja blog pišem samo zato jer volim i jako mi je drago kad vidim da se i ljudima sviđa to što radim :) Piši blog, jer ako ti to voliš, ljudi će to znati, a komentara će uvek biti, i dobrih i loših, jer svako ima pravo na svoje mišljenje ;) Nadam se da ću imati prilike da pratim tvoj blog :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...