Monday, January 16, 2012

Essence Vampire's Love - 02 Into The Dark

Hello :)
Evo ipak sam odlucila da se docepam i ovog plavog lakica :) ja sam ovu kupovinu sebi opravdala tim sto nemam plavih lakova, pa eto :D Rec je o tamnijoj nijansi plave sa srebrnim shimmerom. Za one koji nisu ulovili True Love nijansu (znam da sam je ja jedva nasla), videla sam jedan u Nevesinjskoj danas. :)


Lak dolazi u bocici od 10 ml, sto je za Essence dosta :) Cena mu je 249,00, sto je po meni prihvatljivo. Lak se maze lako, ne ostavlja crtice, niti bilo sta slicno.

Na ovoj slici se bas nista ne vidi kako treba osim ovog srebrnkastog shimmera :) Lak je dovoljno namazati u jednom sloju cak, mislim da je ovo jedan od jako retkih lakova koji izgleda jako dobro posle prvog sloja. Ja sam dodala jos jedan, vise iz navike nego iz potrebe :)


Moram priznati da mi je ovaj lak malo dosadniji nego sto sam mislila da ce biti. Mislim da sam previse ocekivala od njega, nekako mi se ovaj shimmer ne vidi dovoljno kad se ne obrati paznja, nokti mi deluju samo plavo :) Ali ovako izbliza je zaista lep. Velika je sansa da cu ja tu nesto da dodam :D Sta vi mislite o njemu? Da li vam se svidja? :) Citamo se uskoro ;)

7 comments:

  1. Još uvijek se dvoumim da li mi treba on, imam True Love i The Dawn is Broken i volim oba!!!

    ReplyDelete
  2. A mene si namamila ovim slikama iako imam gomilu plavih lakova i rekla sam sebi da mi ne treba jos jedan. Sad vidim da nijansa vuce na sivkasto i to mi se bas svidja

    ReplyDelete
  3. bAS JE Lijep na noktima, bolji nego u bocici. =)

    ReplyDelete
  4. Cool colour!

    http://thefashioninbox.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Lovely color :)
    I wish I could have as beautiful nails as you have :)
    hugs

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...