Tuesday, January 3, 2012

Essence Stay With Me Lipgloss - 04 Trendsetter

Hello :)
Moje zaludjenje Essence kozmetikom ne prestaje :D Pomislila sam jednom da cete vi pomisliti da me Essence sponzorise ili nesto slicno, jer vecito o njima pisem :D Ali verujte da ja mislim da je to najbolja kozmetika dostupna kod nas prema odnosu cena-kvalitet i niko me ne sponzorise :D Pa da predjem na stvar, danas vam predstavljam Stay With Me sjaj za usne u nijansi 04 Trendsetter:



Nikad, ali nikad u zivotu ne bih pomislila da cu jednog dana kupiti sebi ovakvu nijansu sjaja, ali mislim da ce makar neka od vas prepoznati onaj osecaj kad udjete u radnju, izadjete i ne znate sta ste dodjavola kupile :D E to je bio slucaj sa ovim sjajem - kad sam izasla iz DMa i otvorila ga bila sam slogirana, jer izgleda totalno pink, boja koju ja nikako ne podnosim. Pitala sam se sta cu s njim, da li da ga dam nekome ko voli te boje... Ali onda sam dosla kuci i isprobala ga na usnama i svideo mi se jer zapravo nije toliko jak koliko sam mislila. :)
Cetkicu koju ima cete ili bas voleti ili bas mrzeti :D Tako sam makar primetila po ostalim blogovima, i to je devojke vise mrze nego vole. Ja spadam u onu grupu koja bas voli ovaj aplikator. Meni lepo legne na usne ovaj udubljeni deo, a posle samo korigujem sa vrhom gde treba.

Dosta je gust sjaj i zato traje na usnama malo duze od proseka za sjajeve. Odlicno je pigmentisan. Kupljen u DMu za ako se ne varam 279,00 dinara. Kolicina je 4ml. Evo i swatcheva, prvo na ruci, a posle na usnama:


Na usnama - prva slika sa blicem, druga bez blica:



Meni se ovaj sjaj dopada, planiram da uzmem jos neke nijanse :) Da li koristite ovaj sjaj i koju bi ste mi nijansu preporucili? Imam jos da vam objavim da je i kod nas konacno stigao Essence TE Vampire's Love, pa da proverite DMove :) Citamo se uskoro :)

8 comments:

  1. I ja ne volim pink na usnama, ali stvarno nije toliko jak, prelep je. :D I nikad necu prezaliti sto su mi Beograd i DM daleko. :( Gledajuci Essence kozmetiku po blogovima stvarno mi se dopala. I toliko toga zelim, ali eto. I druge nijanse tih sjajeva su divne. Kupila bih ih sve da mogu. :D Uzivaj!

    ReplyDelete
  2. Lijepa je nijansa ali meni se sjajila gade :)
    Ne znam...ne volim baš taj osjećaj na usnama...

    ReplyDelete
  3. nije tako loša boja, baš je nekako letnja, bar mene asocira na leto:)
    http://lovestylemagic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Slazem se s Biber, lijepa je nijansa, ali bi mi bilo bolje da je ruz jer ne volim sjajila

    ReplyDelete
  5. Fenomenalno su mi ovi sjajevi zaista, ja više volim karmine, ali ovi su baš dobri, gusti i jako pigmentovani.

    ReplyDelete
  6. ma mogu ja i bez sjajila, samo mi ne uzimajte lip balm ;-D

    ReplyDelete
  7. Trenutno svi pisu o essence proizvodima, moracu da ih pronadjem :)

    ReplyDelete
  8. I don't have this shade, but I have a few other colours in this Essence formula and I love them! I think the wand is really interesting. I like the look of this colour too. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...