Sunday, December 4, 2011

Miss Sporty DiscoTech - 21

Hello :)
Pre nekog vremena me je My Perfect Lounge (http://myperfectlounge.blogspot.com/) pitala za ovaj lak, pa sam odlucila da pokusam da napravim neku recenziju, s obzirom da mi je ovo omiljeni TC kad je u pitanju french manikir. Evo kako izgleda:


Ovaj lak mi je jako tezak za opisati, zato sam rekla da cu POKUSATI da napisem recenziju, vi odlucite da li je uspelo :D U pitanju je providan lak, koji se na svetlu blago plavi. Da, ima neki jako blag plavicasti odsjaj, koji daje neki specijalni efekat laku. Veliki plus kod ovog laka jeste cetkica koja je jako siroka i jako korisna :D


Nisam zaista znala kako bolje da opisem sta ovaj lak radi nego slikama. Na moj prosli nail art (I'm a star) namazala sam ovaj lak da bi videli kakav efekat daje laku u boji.


Slika levo bez DiscoTech TCa, slika desno sa DiscoTech TCom
Nadam se da mozete da primetite razliku, osim prelepog sjaja, primeti se i taj plavicasti odsjaj. Meni se ovaj TC svidja, jedino ga ne mazem kad apsolutno obozavam neku boju laka, jer ovaj plavicasti sjaj ipak pomalo izmeni boju. Sad cu vam pokazati kako izgleda na mom danasnjem (ocajno uradjenom) frenchu.

Slika levo bez DiscoTech TCa, slika desno sa DiscoTech TComJako mi je zao sto se na slikama ne vidi lepo efekat ovog TCa na french, jer zaista daje neki lep sjaj :) Kako nikad ne volim da ostavim french ovako, dodala sam jednu nalepnicu iz Avon kolekcije i evo finalnog izgleda mojih noktica:
Lakovi koje sam koristila:
Miss Sporty Nail Expert - Strenght Action
Essence Stampy Polish - 001 Stamp Me! White
Classics - French Manicure Set
Miss Sporty DiscoTech - 21
+ Avon nalepnice za nokte

Znam da sam oduzila ovaj post, imam samo jos dve stvari da kazem :D Jedna pohvala i jedna pokuda. Sto se tice pokude, My Perfect Lounge me takodje pitala za misljenje o Miss Sporty nail expert laku, onom u crvenoj boji i eto posle jedno 5 mazanja, nemam bas reci hvale. Jedan nokat mi je pukao, sto se dugo nije desilo... Ne znam da li je do te baze, ali to je jedina stvar koju sam promenila u rutini sto se noktiju tice. Ali daje neku cvrstinu noktu, to jeste, jedino sto mi pada napamet je da mozda daje previse cvrstine pa gubi na elasticnosti pa puca. Ne znam da li ovo ima ikakve logike, nadam se da me razumete :D
Sto se pohvale tice, sve moje pohvale idu podlozi za lice Bourjois Healthy Mix. Moje potpuno odusevljenje! Imam mesovitu ka masnoj kozi i ova podloga mi savrseno odgovara. Divno se stapa sa licem i matira, mislim da sam pronasla podlogu svog zivota :)
I jedno obavestenje :D Znam, znam, najduzi post ikada, ali neki ce mi biti zahvalni :D U DMu traje akcija Miss Sporty lakova, 116 dinara su obicni lakovi, DiscoTech je 169 dinara, pa iskoristite priliku :D Do sledeceg lakiranja! :)

8 comments:

  1. Znaci crveni ne kupovati :) I ovde je miss Sporty akcija al se vec probrale boje. I jos jedan osvrt i necu vise - Bourjois HM Serum (za suvu i osetljivu kozu) je moj ovozimski favorit :)

    ReplyDelete
  2. Pa meni izgleda nije bas legao, sta znam, mozda nekome drugome bi :) Ja planiram da kupim od Bourjois i korektor HM, da li o njemu nesto znas? Podloga me je oborila s nogu, pa bih ja sad i korektor :D

    ReplyDelete
  3. nisam probala ni jedan lak miss sporty... ali bolje da vrijedi, zar ne ;-D

    ReplyDelete
  4. Nisam ljubitelj korektora ali vidim da su recenzije za HM dobre. Ja radije sipam malo pudera u poklopac i ostavim ga da se zgusne pa posle cetkicom :)

    ReplyDelete
  5. Nice to see a french mani for a change :D I love the flowers too :)

    ReplyDelete
  6. Bourjois puderi su savršeni, probaj i serum ako već nisi do sada :)

    ReplyDelete
  7. Sviđa mi se sjaj laka.

    Ovaj cvjetić je krasan dodatak cijeloj manikuri. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...