Monday, December 19, 2011

Essence Colour&Go - 78 Blue Addicted

Hello :)
Imala sam srece pa sam ugrabila i ovog lepotana :D Prvi put kad sam ga videla se nesto i nisam odusevila, ali sam onda videla post od MakeUp&More ( http://makeupandmore.net/blog/essence-sljokice-i-ostalo/ ) i shvatila da prosto moram da ga imam :D Da ne duzim:


Rec je o lakicu koji dolazi u bocici od 5ml, kosta 179,00 dinara i apsolutno mi je prirastao srcu :) Sastoji se od tamno plave boje sa gomilom plavicastog shimmera i sa velikim sestougaonim zelenim i plavim glitterom.

Posto ga nisam mazala samog, jer bi mi mozda bilo malo preupadljivo, slikala sam ga na papiru, da steknete utisak o njemu samom, da ga upoznate u svoj njegovoj lepoti :)



Lak se dosta brzo susi, ne ostavlja preterano "reljefastu" povrsinu, iako sam to ocekivala, s obzirom na sav taj glitter i shimmer :D Ja sam ga namackala na domali prst i na palac, a ispod je Essence MultiDimension Cool and the Gang (ako se secate, rekli smo da ovaj lak treba mazati preko belog, ja sam probala, ali on i moj trenutni beli lak se nikako nisu trpeli, iz nekog razloga Cool and the Gang nije mogao da se osusi preko belog, tako da cu kupiti neki drugi beli i pokusati ponovo). Mislim da je kombinacija super, cak nisam ocekivala da toliko dobro izgleda.


Eto ga lepotan :) Izvinjavam se zbog mrljica :) Pa, svidja li vam se ovaj lak i ova kombinacija? Ne zaboravite da pogledate vise slika na FB stranici :)Moram vam reci da sam se jako prijatno iznenadila u DMu, na kasi sam dobila neku malu knjizicu, ja sam mislila da je obican katalog, medjutim u njoj se nalaze neki divni vauceri sa popustima na neke prozivode od 25% i 26%! Pa prosetajte! :) Ocekujem vase komentare na racun ovog plavusana, a novi post stize uskoro :)

12 comments:

  1. Sta da ti kazem, do skoro nisam htela ni da pogledam sljokice, a sada samo na njih mislim! Ovaj lak je prelep!

    ReplyDelete
  2. obozavam ovaj lak, sam izgleda fantasticno, doduse nakon cetri sloja, onda ima prekrasnu dubinu i hrpu glittera koji izviruju odsvukud, je da se tako uzasno brzo trosi, ali mislim da se isplati :)

    ReplyDelete
  3. jao divan je! mislim da će ovaj biti sljedeći u kolekciji :)

    ReplyDelete
  4. Prelijep je :) Steta sto nije na svim noktima :D To bi garant bilo previse :)

    ReplyDelete
  5. Trk po stapice za usi i aceton i ocisti zanoktice :))
    Gledam ovaj lakic dugo-sto po blogovima, sto po radnjama. Bas me zanimaju tvoji utisci..a bogami i skidanje istog :))

    ReplyDelete
  6. Slazem se sa vama, i ja sam zelela da ga namackam na sve nokte, ali sam se suzdrzala :D
    Svakako cu opisati avaturu skidanja ovog lakica :) A zanoktice sam svakako uvece ocistila, nisam stigla pred slikanje jer bi mi vec potpuno pao mrak :D Jos jednom se izvinjavam radi neprijatnih mrlja :DD

    ReplyDelete
  7. Pa jes, kad si nas navikla na divno nalakirane nokte, ovo bode oci :))))))

    ReplyDelete
  8. U pa izgleda super, nisam ga ovako zamišljala :)

    ReplyDelete
  9. savršen... essence je s ovim odradio fantastičan posao :-D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...