Thursday, December 31, 2015

Noviteti / New in - Decembar 2015.

Hello :)

Poslednji post za ovu godinu će biti o novitetima koje sam kupovala tokom decembra. Mislila sam da ovog meseca neću kupovati mnogo, a onda mi je drugarica donela Avon katalog i stigla je Essence Merry Berry kolekcija, pa se ipak nakupilo stvari...





Lakovi za nokte


Već ste imale prilike da vidite moje utiske o lakovima iz ove kolekcije. Obično o lakovima pišem nakon posta o novitetima, međutim želela sam da prenesem moje utiske dok imate prilike da pronađete ove proizvode na policama, znamo da se Essence TE brzo rasprodaju. Ostavljam vam link, pročitajte moje utiske ako ste propustile.


Avon Magic Effects Molten Metal - Gold i Avon Magic Effects Molten Metal - Blue Steel

Avon Magic Effects Molten Metal kolekciji sam prvo prišla stidljivo sa svega dve nijanse, a sada sam odlučila da naručim još dve. Kolekcija se sastoji od blago hrapavih, sjajnih lakova, sa efektom "tečnog metala". Meni je ovaj finiš baš zanimljiv, kao i nijanse, pa ću vam ih prikazati detaljnije u nekom narednom postu.

Avon Magic Effects Mineral Crush - Agate i Avon Magic Effects Mineral Crush - Ruby

Avon Magic Effects Mineral Crush je takođe kolekcija koju sam prvo samo isprobala sa dva primerka, a sada sam iskoristila popust i naručila još bočica. Agate je tipičan predstavnik ove kolekcije koja sadrži grublje hrapavce sa ponekom krupnijom šljokicom, dok je Ruby sadrži samo sitan shimmer. Biće detaljnijeg prikaza i ove kolekcije, pa neću dužiti.

Avon Magic Effects Liquid Sequin - GlitteratiAvon Magic Effects Liquid Sequin - Dazzle

Avon Magic Effects Liquid Sequin je nova kolekcija, pretpostavljam namenjena ovom prazničnom raspoloženju. Mnogo šimera, mnogo krupnih šljokica. Gledajući katalog, mislila sam da se radi o topperima, međutim i baza je dosta pigmentovana, tako da verujem da mogu i samostalno da se mažu.

Cene Avon lakova variraju od kataloga do kataloga - okvirno od 230 - 350 dinara. U trenutnom katalogu - Mineral Crush kolekcija košta 299 dinara, Liquid Sequin 329 dinara.

Aura Amazingly Resistant - 425 All about him, Aura Amazingly Resistant - 426 Love Affair i Aura Amazingly Resistant - 434 Lose direction


Nakon isprobavanja jednog Aura Amazingly Resistant laka - recenzija OVDE, iskoristila sam popust i obogatila svoju kolekciju sa još tri nijanse. Moram da priznam da je Aura napravila divnu kolekciju lakova, ima nijansi za sve ukuse. Regularna cena je 309 dinara.

Oriflame The One - Crystalline Copper
Oriflame The One - Crystalline Copper
Kupila sam i jedan Oriflame lak, Crystalline Copper. Kada ga isprobam na noktima, preneću utiske.

Tretmani i nega


Iako u poslednje vreme nemam većih problema sa noktima, primetila sam blago listanje s vremena na vreme, pa mi je to poslužilo kao opravdanje za kupovinu ova dva tretmana iz Avona. Utiske nemam još uvek, jer su mi skoro stigli. Cena u trenutnom katalogu je 229 dinara za svaki.

*I Avon proizvodi dolaze u ukrasnoj kutiji


I Avon i Oriflame su imali slatke paketiće u kojima dobijete preparate za negu ruku, pa sam odlučila da isprobam. Avon je ponudio piling, kremu (mala pakovanja) i rukavice za hidrataciju, a Oriflame opuštajuću kupku za ruke, piling i kremu. Isprobala sam Avon paketić i moram priznati da mi se jako dopada, efekat je i te kako osetan na rukama. Jedini minus je miris, ali je to već individualno.


Nisam odolela ni akciji u Oriflame-u, moja omiljena krema za ruke Milk&Honey bila je na popustu za 199 dinara, pa sam napravila zalihe.

Znam da je ovo najčitanija vrsta posta na blogu, pa ću tu činjenicu iskoristiti da vam svima poželim srećnu Novu godinu i sve najbolje! Od srca vam se zahvaljujem što posećujete moj blog, čitate i komentarišete :) Hvala vam za 640 "lajkova" na Facebook stranici i 452 "followera" na instagramu :) Čitamo se i naredne godine! :)

6 comments:

  1. Lepi noviteti. Zlatni Avon lakić mi deluje baš lepo i elegantno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Jeste takav, efekat mu je predivan, a diskretan :)

      Delete
  2. divni noviteti, ali ova avon kolekcija je pun pogodak!

    ReplyDelete
  3. Odlicni noviteti i predivne fotgrafije :) <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...