Monday, November 30, 2015

Noviteti / New in - Novembar 2015.

Hello :)

Danas ću vam pokazati novitete iz novembra meseca. U oktobru nije bilo mnogo stvari, zato sad očekujte malo duži post.






Par stvari kada je nega u pitanju - Multiactiv krema za nokte, koja mi realno nije bila neophodna jer već imam dovoljno stvari za negu noktiju, ali je bila na popustu u Lily-ju, pa sam odlučila da ipak kupim. Cena na popustu je bila oko 175 dinara. Oriflame Swedish Spa noćna krema za ruke je takođe bila na popustu, a dugo sam želela da je isprobam, pa je ovo bila odlična prilika. Dve su koštale oko 400 dinara. Eveline SOS piling i maska za ruke su odlična stvar, posebno piling, apelujem da se proizvodi i samostalno u većim količinama :) Ove dve kesice (piling i maska) koštaju 99 dinara u Lily radnjama.


O Stevan Still Popart skidačima sam pisala i u prethodnom postu o novitetima. Nikako da pronađem veliku bočicu ovog ljubičastog, pa kupujem ovako, na malo :)


Akrilne boje sam dugo želela i konačno ih i kupila! Zaista je mnogo lakše crtati sa njima :) Kupila sam ih u Yisk-u, cena je bila oko 550 dinara.


Stigle su mi razne pločice za pečatiranje sa sajta bornprettystore.com, čekala sam ih dugo i sad jedva čekam da pečatiram nove motive.

Sheer Pink, Sheer Lilac, Sheer Bronze
Avon nail experts lakovi za nokte u nijansama Sheer Pink, Sheer Lilac i Sheer Bronze. Za sad mogu da kažem da je Sheer Bronze odličan za pečatiranje, ostale još nisam isprobala. Kada sam ih kupovala bili su na popustu, svaki za 229 dinara.

Titanium, Graphite
Dva laka iz Avon Molten Metal kolekcije koja je mnogo hvaljena, žao mi je što nisam kupila još neku nijansu. Kada sam ih kupovala, bili su na popustu, svaki za 269 dinara.

Beach bum blu, Lapiz of luxury, Blossom dandy
Moji prvi Essie lakovi :) Svi kupljeni na popustu u DM i Lily radnjama, Beach bum blu je koštao oko 320 dinara, Lapiz of luxury oko 450, a Blossom dandy oko 550 dinara.


Ovo su ponovljene kupovine, moj omiljeni beli lak Essence The Gel - 33 Wild white ways i omiljeni nadlak - Eveline X-treme gel effect top coat. Cena Essence laka je 199 dinara, a Eveline nadlak je oko 300 dinara.

Šta vam je u ovoj ekipi najprivlačnije? :) Čitamo se uskoro ;)

10 comments:

  1. Prekrasni noviteti <3 Skidač laka je prekjut :D
    Baš me zanima koje su pločice u igri ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Skidač je i prekjut i super funkcionalan :)

      Delete
  2. Bijeli Essence mi je na popisu za kupovinu. Metalni Avon lakovi su baš u duhu nadolazećih blagdana :D. Sve je super :)

    ReplyDelete
  3. Baš me zanima kakva je Multiactiv krema za nokte. Nisam znala da u Yisk-u ima akrilnih boja, moram ih potražiti. Koliko ih ima u pakovanju? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao što vidiš, zapakovana je bila do juče, tako da još uvek nemam utiske :) 12 boja ima u Yisk-ovom pakovanju :)

      Delete
  4. Uuuuu ima tu svasta lepo. :) Mene zanimaju akrilne boje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Super su mi za sada, vidim da nisam napisala, 12 ih ima u pakovanju :)

      Delete
  5. UUUU evo Essiea :D Meni je sve super lipo i jedva čekan vidit sve, al akrilne boje su meni uvik drage za vidit, spasioci su baš :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da bre, viš kako sam rič bič :D Predugo sam odlagala kupovinu tih akrilnih boja, ne znam ni sama zašto :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...