Friday, May 22, 2015

Essence Hidden Stories - 04 Where did I park my unicorn?

Hello :)

Došli smo i do poslednjeg laka kog imam iz ove kolekcije. Prethodna dva ste mogli videti OVDE i OVDE. Ovaj lak mi se činio kao najmanje potreban, ali sam želela da ga imam, što se nije pokazalo kao greška, jer mislim da mi je možda i najlepši. Prosudite sami...

Here is third and last nail polish from this collection that I own. Last two are HERE and HERE. I thought that this polish is absolutely not necessary to buy, but I bought it anyway, which wasn't a mistake, because I think in the end it is the most beautiful one. See for yourself...







Na ovom laku je naznačeno da ima "the metallic" efekat, što vidite i po slikama. Ja bih ga opisala kao metalik baby plavu nijansu. Lak je odlične pigmentacije, verujem da bi mogao da prođe i kao jednoslojac da su mi nokti kraći, ovako sam morala da dodam još jedan, čisto da ga prepravim na par mesta.

This nail polish has "the metallic" effect, as you can see on the pictures. I would describe it as metallic baby blue shade. Pigmentation is great, I believe it could be one-coat polish if my nails were shorter, I had to add another coat just to fill in some imperfections.



Lakovi iz Hidden Stories kolekcije su dostupni u DM-u po ceni od 269,00 dinara. Bočica sadrži 10ml laka. Kako vam se dopada ova nijansa? Posetite Lily radnje, divna Cinderella kolekcija je tu, očekujte lakove na blogu sledeće nedelje :) Čitamo se uskoro ;)

Polishes from Hidden Stories collection are available at DM stores in Serbia, price is 269,00 RSD. Bottle contains 10ml of polish. How do you like this shade? Next week you can expect polishes from Cinderella collection, they are truly beautiful :) See ya soon ;)

8 comments:

  1. kupila si ga zbog imena, priznaj :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHA, baš sam razmišljala da li da spomenem to u tekstu, ime je sigurno imalo uticaja na moju odluku :D

      Delete
  2. Moram da priznam da mi je ovaj mnogooo lepsi od ljubicastog. ;) Ljubicasti sam i ja kupila i potpuno se razocarala koliko je redak. Njega sam mazala u 4 sloja i opet nisam bila zadovoljna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se :) A u prvi mah mi se ljubičasti činio mnogo lepši od ovog :D

      Delete
  3. Preeekrasna boja <3
    Nažalost meni takve nikak ne stoje :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, boja je divna, šteta što se ne slažete :/

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...