Sunday, January 4, 2015

Italy haul (Kiko, Pupa, Yankee Candle)

Hello :)

Danas vas čeka jedan dugačak post. Htela sam da uključim i par slika iz Italije, jer zaista oduzimaju dah, ali sam odličila da ih ubacim u post "My life in..." koji tradicionalno ide svakog prvog u mesecu, tako da ćete moći da vidite te slike prvog februara, da ne bih dodatno gušila ovaj post. Kada je kozmetika u pitanju, sinonim za Italiju mi je svakako Kiko :) U produžetku možete videti šta sam sve kupila...

I have one long post for you today. I wanted to put some pics from Italy here, because they are breathtaking, but I decided to put them in "My life in..." post which I publish at the beginning of each month, so you can see them on February 1st, this post will be long enough. When we talk about cosmetics, Italy means Kiko for me :) Read more for my haul...






1. Kiko

Kiko je naravno bio prva stanica - većinu stvari sam kupila u outletu Serravalle na dosta finom popustu, dva laka su kupljena u "redovnoj" radnji. Ovaj put sam malo pametnije rasporedila kupovinu - prošli put sam nakupovala samo lakove, ovog puta sam se posvetila malo i šminkici :)

Kiko was my first stop - most of these things I bought at outlet Serravalle with nice discount, only two polishes were bought at "regular" store. I made a bit smarter shopping than last time - in March I bought just polishes, now I bought some makeup also :)




Prvo par reči o lakovima, naravno :) Na slikama vidite brojeve, ukoliko želite neku nijansu da vidite na noktima, napišite mi u komentaru. 337 i 466 sam kupila u outletu. 337 je kremasta ljubičasta nijansa, koštala je 1 evro. 466 je lak iz Denim kolekcije, cena mu je bila 1,90 evra - u pitanju je tamno sivi lak sa sitnim srebrnim shimmer-om. 497 i 522 sam kupila u redovnoj radnji, cena im je bila 2,90 evra po komadu.

I will show you polishes first, of course :) You can see their numbers on pictures, if you want to see some of them on my nails, feel free to tell me in comments. 337 and 466 are bought at outlet store. 337 is creamy purple shade, I payed it 1 euro. 466 is polish from Denim collection, its price was 1,90 euro - dark grey shade with tiny silvery shimmer. I bought 497 and 522 in regular store and payed 2,90 euro each.





Ove olovke sam isprobala i zaista su sjajne! Reći ću samo da je bilo nemoguće oprati swatch sa ruke vodom i sapunom :) Outlet cena im je bila 2 ili 3 evra, malo su mi se pomešale cene, ne zamerite.

I already tried these crayons and they are amazing! It was impossible to wash out swatch on my hand with water and soap :) Outlet price was 2 or 3 euros, I forgot exact prices for some products, sorry.





Ove senke još nisam isprobala dovoljno da bih imala utiske da podelim sa vama, ali mogu da pripremim recenziju ukoliko vas interesuju. Na njima piše da se mogu koristiti i kao eyelineri, što me je posebno zainteresovalo. Outlet cena je 2 evra po senki.

I haven't tried these enough to share my thoughts with you, but I can prepare review if you are interested. I read that I can use them as eyeliners too, which sounds very interesting to me. Outlet price for these is 2 euro for one pot.








Dva proizvoda za lice - kremasto rumenilo koje se može koristiti i za usne i apsolutno predivan highlighter u koji sam zaljubljena. Mislim da su oba bila po 3 evra.

Two face products - cream blush which can be used for lips too, and gorgeous highlighter I fell in love with. They were 3 euros each as I remember.



Krema za ruke i balzam za usne u jednom. Nisam odolela slatkom pakovanju i ceni od 3 evra. Prvi utisak o ovom proizvodu je da je ok za trenutno olakšanje kod suvih ruku/usana, ali čini mi se da ne radi nešto posebno na duže staze. Videćemo još.

Hands and lips winter balm - I couldn't resist beautiful packaging and price (3 euro). First impression - it is good for instant relief, but I don't think that it will make bigger changes for longer period. We'll see.

2. Pupa

Sve Pupa proizvode iz ovog posta sam kupila u outletu.

I bought all Pupa products from this post at outlet.



Ovi setovi su bili na popustu i cena im je bila nešto između 3,50 i 4 evra. Imali su i set za onaj fluffy efekat na noktima, ali je pink, pa ga nisam kupila. Ukoliko se ne vidi sa slika, crveni set je za kavijar manikir, a ljubičasti sadrži sitne šljokice u posebnoj kutijici.

These sets were on discount and price was between 3,50 and 4 euro. They also had set for fluffy manicure, but it was pink, so I didn't buy that one. If you can't see from pictures, red set is for caviar manicure and purple one has one pot of  small glitter in it.




Ovaj set sam morala kupiti zbog ruža koji je savršen! Set je koštao nešto preko 5 evra, mislim da je bio 5,50.

I had to buy this set because of this amazing lipstick! Price of this set was around 5 euro, I think that it was 5,50.

3. Yankee Candle


Na ove sveće sam slučajno naišla i rešila da ih kupim da vidim jel vrede tolikog hype-a :) Ove su bile na popustu 30%, redovna cena im je 10,99 evra, ja sam ove dve platila nešto preko 15 evra.

I didn't find these on purpose, but I decided to buy them to see what's so special about them :) These were on 30% discount, regular price is 10,99 euro, I bought these two for around 15  euro.

To je to, sad kad se osvrnem na ovaj post mislim da je možda trebalo da ga pišem iz dva dela, nadam se da vas nije mnogo udavio ovoliki post. Ukoliko vas bilo koji proizvod približnije interesuje, slobodno zatražite recenziju, biće :) Za kraj - prvi cvetić ove godine :) Čitamo se uskoro ;)

That's it, when I look at this post I guess it would be better if I made it in two parts since it is kinda long, I hope you don't mind. If you are interested in any of these products, feel free to write me in comments, I will write review :) For the end - first orchid flower in this year :) See ya soon ;)


20 comments:

  1. Kiko..... <3 Sjenila u olovci su mi mrak, od pakiranja do njih samih. Jedva čekam da "čujem" dojmove.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sjajne su te olovčice, ja sam baš oduševljena :)

      Delete
  2. Predivno je sve, ne znam šta mi se više dopada :) Nadam se da ćeš o SVEMU pisati, imaš materijala za nekoliko meseci :)))

    ReplyDelete
  3. Prelepe su stvarcice :)

    ReplyDelete
  4. Lepi noviteti, ali više se radujem članku 1. februara. Da razmenimo malo utiske Milanu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potrudiću se da napišem valjan post o tome :)

      Delete
  5. Mislim da si prilično uživala u Italiji, baš mi je drago. :D Nisam nikad bila ali bi baš htjela otić. :D Sve mi se sviđa, samo ti davi, ja tu umiren. :D Posebno su mi zanimljiva KIKO sjenila što se mogu koristiti kao eyeliner, zvuči extra zanimljivo. Ali ono, pošto sam u lakovima, ludim čovječe. Želim vidit sve u akciji. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesam, uživala sam baš :D Potrudiću se da sve završi na blogu :)

      Delete
  6. gde si tacno kupila svece? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Išli smo u obilazak jezera Komo, tu u gradiću ima jedan Coin tržni centar, tu sam ih našla, na trećem spratu (ili četvrtom) :)

      Delete
  7. Pa mislim, stvaaaarno je predugačak post, smorila si :)))
    Šalim se, fenonenalni su noviteti! I sama čekam da mi stigne 497, a volela bih da pišeš o Pupa lakovima jer, iskreno, uopšte nisam obraćala pažnju na njih do sad... A posle može Kiko dekorativa (za lakove znam da su vrh) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, ma udavila sam realno :D Nisam ni ja imala prilike da isprobam Pupa lakove, nisam im odolela sad :) Biće postova na ovu temu :)

      Delete
  8. Ajme, slinim i to jako kao vidim Kiko kozmetiku koje nikako da se dočepam :D Stvarno si odličan shoping obavila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiko je divna kozmetika, svaki put kad me put odvede u Italiju, odmah njuškam gde ima radnja :D

      Delete
  9. Vauu :D Prelepi noviteti i iz Kike i iz Pupe! :) Sjajno. Uskoro i ja idem u Italiju pa se nadam da ću naići na neke popuste .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš naći nešto po lepim cenama :) Kiko je i inače prilično pristupačna kozmetika, i bez popusta :)

      Delete
  10. kikoooooo <3
    a i te svijeće izgledaju premedeno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jako su dobre, bila je i neka sa mirisom jasmina i sad ne mogu da se nakajem što je nisam kupila :) Biće prilike :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...