Thursday, June 5, 2014

My Glorious 5 - Essence Nail Polishes

Hello :)

Ovog meseca ćemo se posvetiti mom izboru 5 najboljih Essence lakova u mojoj kolekciji. Pored China Glaze lakova, Essence lakove obožavam i definitivno su mi najbrojniji u kolekciji. U nastavku pogledajte moje Essence favorite :)




1. Essence Love Letters - Dear Peach


Ovaj primerak je mnoge od vas osvojio svojom lepotom. Često sam ga mazala jer predstavlja odličan izbor za sve koji su naklonjeni neutralnim nijansama, ali je nemoguće ne primetiti ga na noktima. Mazala sam ga par puta, što zaista pokazuje da mi se lak dopada :D Post posvećen ovom laku možete pročitati OVDE.

2. Essence Colour&Go - Prom-berry


Savršen ljubičasti primerak. Jako volim ovaj lak, volim divnu nijansu ljubičaste, volim sjaj, volim šimer... Sve u vezi ovog laka je divno :) Više o njemu OVDE.

3. Essence Colour&Go - The Boy Next Door


Nemam mnogo plavaca u kolekciji, ali ovaj je bio ljubav na prvi pogled i morao je biti moj. Pigmentacija savršena, nijansu vidite na slici. Obožavam ovaj lak, jako lepo stoji, daje elegantan izgled noktima. Više o ovom lepotanu sam pisala OVDE.

4. Essence Superheroes - Power Girl


Superheroes je definitivno bila jedna od zabavnijih Essence kolekcija. Od cele kolekcije definitivno bih izdvojila lak koji vidite iznad, mada me je prijatno iznenadio i onaj sa termo efektom. Power Girl mi je ipak više prirastao srcu, lepši mi je i više je "ja". Pogledajte više slika i teksta OVDE.

5. Essence MultiDimension - Right, Girl


Ovo je jedan prastari lak, ali sam morala da ga ubacim jer sam ga jako, jako volela. Čak ga imam još, ali ga štekam za posebne prilike, jer ga ipak više nema. Post koji prikazuje malo približnije ovaj lak je nastao u drugom mesecu mog blogovanja i možete ga pogledati OVDE.

Toliko od mene za ovaj MG5 post, nadam se da vam je tema bila zanimljiva :) Volite li Essence lakove? Čitamo se uskoro ;)

10 comments:

  1. Essence lakovi su mi najbrojniji u kolekciji, a imam samo jedan od ovih koje si predstavila - Power Girl. Essence baš ume da napravi dobar duohrom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ume definitivno. I meni su najbrojniji, imam celu policu Essence lakova :D

      Delete
  2. Dear Peach mi je prelepa nijansa, izabrala bih i Right girl, ali opet svaki lak je lep na svoj nacin :)

    ReplyDelete
  3. I kod mene je Essence najbrojniji u kolekciji. Od ovih imam Prom Berry.
    Dobar izbor.

    ReplyDelete
  4. Od ovih najvise se meni svidja power girl :).

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...