Saturday, June 28, 2014

New In #7 - June 2014

Hello :)

Danas ću vam pokazati šta sam kupovala u junu. Mislim da se nisam mnogo trošila, kupila sam par lakova koji su mi bili na WL duže vreme i odlučila da isprobam nešto novo. U nastavku pogledajte koji su to lakovi...
Volim kada krene lepo vreme pa mogu da budem kreativna sa lokacijama za slikanje postova :)China Glaze - Sun Of A Peach je deo Sunsational kolekcije za leto 2013. Neonska, breskvasto narandžasta nijansa koja baš "vrišti". Ovo mi je prvi lak koji je pravi pravcati neonac i smatram da mi se jako dobro slaže uz podton. Od ovog laka nećete naći bolji za leto.

China Glaze - Highlight Of My Summer je takođe iz Sunsational kolekcije. Ove boje sam oduvek preskakala, ali ovaj lak me je uporno zvao da ga kupim i drago mi je da sam ga čula :) Svetlo zeleni neonac, meni pomalo vuče i na mint zavisno od osvetljenja.

Cene ovih lakova su 387 dinara.Depend stalak sam dugo obilazila, razgledala, nisam mogla da se odlučim odakle da počnem :D Morala sam imati neki lak iz njihove Chameleon kolekcije i jedva sam se odlučila za jednu nijansu.

Depend Chameleon - 2087 je zaista poseban lak. Boja se preliva preko crvene, narandžaste, zelenkasto-plave... Lak je savršen!

Depend Rough Sweet - 2100 sam kupila jer volim lakove koji imaju "rough" ili "sand" finiš, pa sam želela da isprobam i ove. Nisam oduševljena, lak je blago teksturisan, ali je nijansa prelepa, tako da mi nije žao što sam ga kupila.

Cene ovih lakova u DMu su: Chameleon kolekcija 289 dinara i Rough Sweet kolekcija 239 dinara. Obični Depend lakovi su 189 dinara.Stigla nam je Cookies&Cream kolekcija!

Essence Cookies&Cream - 04 Macaron, C'est Bon! sam kupila jer mi se svidela nude nijansa, međutim nisam očekivala da je sedefast. Sad ćete reći da sam ćorava jer to nisam primetila, ali pod osvetljenjem u Liliju mi zaista nije delovao sedefasto. Opraštam mu to jer je nijansa prelepa. I dobiju se slatke nalepnice sa kolačićima koje sam ja zaboravila da uslikam.

Cena ovog laka u Lily-ju je 289 dinara.

Kako vam se dopadaju ovi lakići? Pomozite mi da napravim plan za jul i kažite mi šta prvo želite da vidite :) Čitamo se uskoro ;)

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...