Friday, January 31, 2014

New In #02 - January 2014

Hello :)

Sorry, this post is in Serbian only for now.

Ovo će biti jedan post malo bogatiji slikama nego što to inače bude. S obzirom da je januar iza nas, odlučila sam da sednem i rezimiram šta je sve kupljeno ovog meseca. Bila je Nova godina, bio je Božić, bio je popust na Essence, bilo je tu koječega, čašćavanja i poklončića :) Pa da krenemo :)




Essence All About Matt! fixing loose powder
ArtDeco Eyeshadow Base
Yes To Carrots Lip butters
Eucerin Lip Aktiv
NYX Wonder Pencil - Light
NYX Matte Lipstick - Merlot
NYX Soft Matte Lip Cream - Antwerp
Dikla krema za negu noktiju
Garnier Perfect Blur Smoothing Perfecting Primer
Essence Liquid Eyeliner (Waterproof)

China Glaze - Bing Cherry
China Glaze - Ruby Pumps
China Glaze Texture - There's Snow One Like You
Essence Colour&Go - 129 The boy next door
Essence Colour&Go - 133 Oh my glitter!
Essence Colour&Go - 149 Hello marshmallow!
Essence Superheroes - 01 Fantastic girl

Essence Loose Fixing Powder je moj prvi puder za fiksiranje u mojih 25 godina :blush: Korisna stvar, lepo matira i žao mi je što ga više neće proizvoditi u praškastoj formi.
ArtDeco baza za senke je nešto što koristim 3 godine u nazad i nemam nameru da menjam. Pigmentacija senki sa ovom bazom je maksimalna, senke stoje ceo dan i ne skupljaju se u pregibu. Jedna od HG stvarčica kod mene. Cena je između 800 i 900 dinara.
Yes to carrots balzami za usne su proizvodi za usne koji meni najviše odgovaraju i nema onoga što ne mogu popraviti. Opskrbila sam se zalihama jer su trenutno na popustu, sa 400 i nešto dinara na oko 220 (baš sam precizna :D). Još jedan HG proizvod.
Eucerin Lip Aktiv je sasvim solidan proizvod za usne. Yes to carrots mi uvek stoji pored kreveta, a Eucerin mi stoji na radnom stolu, tako da ga mackam i lepo mi održava usne. Cena je oko 200 dinara, kupila sam ga na popustu za oko 185.
Dikla je krema koju godinama koristim za negu noktiju. Pokušavala sam da je promenim, kupovala druge kremice, ali se uvek vraćam Dikli. Još jedan HG proizvod. Cena je 300 i neki dinar preko.
Garnier Perfect Blur Primer je stvarčica za koju ste verovatno čuli i verovatno je isprobali :) Na mojoj koži funkcioniše isto kao Sephorin primer, ostavlja onaj divni silikonasti osećaj na koži i predivno je zaglađuje. Nanosim ga uglavnom samo na T zonu. Cena na sniženju je oko 550 dinara.
Essence Liquid Eyeliner (Waterproof) je eyeliner koji meni jako odgovara. Koristim ga dugo i žao mi je što vidim da ga izbacuju. Moraću da nađem novi omiljeni eyeliner, primam preporuke :) Kupljen je po ceni od 139 dinara.


NYX Wonder Pencil bi trebalo da je neka vrsta magične olovke koja funkcioniše kao korektor, posvetljivač i olovka za usne. S obzirom da sam uzela light varijantu, kao korektor mi ne odgovara, ali mi je savršena za posvetljivanje područja ispod obrva, kao i za waterline. Cena je 400 dinara.
NYX Matte Lipstick u nijansi Merlot je karmin koji dugo želim, predivan je i verujem da ću vam ga približnije opisati u nekom FOTD postu. Cena je 540 dinara.
NYX Soft Matte Lip Cream u nijansi Antwerp je prelepa, rekla bih koralna nijansa za koju baš nisam bila sigurna da će mi lepo stajati. Činila mi se presvetla, ali sam rizikovala i drago mi je da jesam. Takođe će biti približnije prikazan u nekom FOTD postu. Cena je takođe 540 dinara.


Essence Superheroes - 01 Fantastic girl je lak koji sam morala da imam zbog termo efekta. Zabavljala sam se sa ovim čudom kao malo dete :D Svaki put kada sam prala ruke menjala sam vodu iz tople u hladnu da bih uživala u efektu. Iako nikako nije moja boja, uživam u ovom laku svaki put kada ga namažem. Cena je 289 dinara.
Essence Colour&Go - 129 The boy next door je lak koji me je oduševio. Predivan plavac, maže se savršeno u jednom sloju, prava električna plava boja. Možete malo zaviriti u njegovu lepotu OVDE, a uskoro stiže samo njegov post.
Essence Colour&Go - 133 Oh my glitter! je još jedan od ljubičastih lakova u mojoj kolekciji. Verovatno ga ne bih kupila da nije bio na sniženju. U pitanju je lepa nijansa ljubičaste, sa prelepim raznobojnim shimmerom.
Essence Colour&Go - 149 Hello marshmallow! je lak koji sam kupila kada sam želela da namažem neki neutralni, ali nisam bila zadovoljna nijednim iz svoje kolekcije. Otišla sam do Lilija, i ovaj mi je zapao za oko potpuno opravdano, u pitanju je divna nežna nijansa sa blago primetnim shimmerom.


China Glaze - Bing Cherry mi je onako hladnjikava crvena nijansa koju sam morala da kupim iako sam toplog podtona. U pitanju je predivna crvena nijansa koju sam morala da imam. Biće uskoro post o ovom laku :) Cena je 387 dinara, kupljen je u Kiwi Sun-u.
China Glaze - Ruby Pumps je legendaran lak od CG, mislim da su svi čuli za njega i da ga svi ili imaju ili žele ;) Meni je dugo na Wish listi, ali nekako kad stanem pred sve one nijanse, uvek u korpu upadne neka druga, pa kada stignem kući kajem se što Ruby Pumps nije sa mnom. Dragi je odlučio da prekine to ludilo i kupio mi je ovaj lak za Novu godinu :)
China Glaze Texture - There's Snow One Like You je poznati imitator snega na noktima. Lak koji želite u ovom periodu. Želela sam ga jako, bio je rasprodan u Kiwi Sun-u, pa sam bila tužna, ali ga je gorepomenuti Deda Mraz našao i spakovao za Novu godinu :)

Ako ste stigli do kraja ovog posta, a da ste sve pročitali, ja vam čestitam i mnogo vam se zahvaljujem na izdvojenoj pažnji :) Sve slike su nastale u mom omiljenom kutku u sobi - mojoj maloj biblioteci :) S obzirom da nikako nisam mogla da stignem da slikam po dnevnoj svetlosti, mislila sam da će vam ovako biti interesantno :) Za kraj, pozdravljaju vas moje bebice (znam da ima obožavatelja istih :)) Čitamo se uskoro ;)




14 comments:

  1. Fini noviteti. Najvise mi je paznje privukao China Glaze bijeli teksturac, i te prelijepe cvijetne bebice. Pazi ih i mazi, jer su osjetljive, bas im treba neko dobro mjesto kakvo one vole. :-)
    Kakav ti je taj Eucerin balzam, jel bas dobro njeguje? Ja se kunem u Blistex med plus, ali on je u teglici, a treba mi neki bas jak i dobar balzam sad tokom zime za van.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam da su osetljive, godinama ih imam i bukvalno ih mazim i pazim onako kako bih decu :D Eucerin je meni ok, napominjem da nemam većih problema sa usnama, tako da mi je ok za održavanje tog stanja. Nisam imala većih problema i ne suše mi se usne, pa ne znam da li može da ih oporavi. Moj brat se kune u "ovo labelo" što bi on rekao, jer je u jednom periodu imao jako suve usne i ovaj balzam mu je pomogao :) Hvala na komentaru :)

      Delete
  2. Krasno noviteti, moram priznati da i mene privlači bijeli CG teksturac :)
    Ruby Pumps imam <3
    Osobno imam ovaj essence puder za fiksiranje i strašno se nerviram zbog njega... mislim da ću se riješiti njega i kupiti kompaktni :)
    Što se tiče orhideja imam ih i rastu mi ko blesave!!! Imam stan na jug i vole mjesto kod prozora. Cvijetaju mi gotovo bez prestanka, ne "miruju" niti dva mjeseca prije sljedeće cvatnje - a iskreno jedva da obraćam pozornost na njih - osim što ih zalijevam jednom tjedno :PPP

    ReplyDelete
    Replies
    1. I moje sve stoje na prozoru i tu uživaju :) Godinama sam ih upoznala "u dušu" i znam kad su žedne, ove moje bogami mnogo ređe od jednom nedeljno tokom ovih timskih dana... Važno je i da se ne udave, kažu da mnogo bolje podnose žeđ nego previše vode, zbog truljenja korenja... I da, i meni cvetaju gotovo stalno, jedna je imala malo dužu pauzu :D Ah, mogla bih o njima stalno :D

      Delete
  3. beautiful pictures, i love the polishes in the photos :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you :) Soon I will write separate posts about some of them :)

      Delete
  4. Orhideje <3 <3 <3

    a noviteti su svi divni, no moram izdvojiti bije CG teksturac, divan mi je taj lak ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, taj teksturac je zaista nešto posebno, ako budem uspela lepo da ga uslikam rado ću mu posvetiti jedan post :)

      Delete
  5. Uzela sam Essence All About Matt pre mesec dana i odusevjena sam! Moj trenutno omiljeni proizvod i sad sam se rastuzila kad sam procitala da ga vise nece proizvoditi :( Zasto bi povukli tako dobar proizvod? :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da bi napravili mesta za nove proizvode :/ Iskreno i meni je baš smor što izbacuju ovo matirajuće čudo, jer mi je baš drag <3 Evo linka da vidiš šta sve izbacuju od februara http://www.chicprofile.com/2014/01/essence-ex-products-from-february-2014.html . Zato je sad puder 139 dinara, što je smešna cena za takav proizvod.

      Delete
    2. Ja sam ga platila oko 500 O.o mada bih uzela i taj na snizenju da se obezbedim kad je vec tako dobar xD
      Hvala na linku! Sad cu da bacim pogled. =^.^=

      Delete
    3. Treba planirati zalihe :D Nema na čemu ;)

      Delete
  6. china glaze lakići *.*
    a i orhideje su ti krasne, i Nina je svoje nekidan pokazala, zavidim vam :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...