Thursday, May 31, 2012

Essence Marble Mania - 04 Peaches

Hello! :)

Danas vam pišem recenziju jednog jako fotogeničnog laka za nokte :) Ja i dalje nemam definisan stav prema njemu, čas mi se dopada, čas ne :D Mislim da će mi mnogo bolje stajati kad mi malo ruke pocrne, ovako mi deluje kao da se ne slaže uz moj ton/podton. U trenutku pisanja ovog posta, nijansa laka mi se sviđa :D

Today I am writing about one really photogenic nail polish :) I don't really know do I like it or not, I love it sometimes, and sometimes I don't :D I think it will be more attractive when my hands get some tan, now it looks like it doesn't match my skin tone/undertone. In the moment of writing this post, I like this shade :D


Četkica mi je razočarenje. U odnosu na druge Essence lakove je dosta uža i manja, pa je nanošenje laka teže nego obično, posebno ovog koji je dosta proziran, pa može ostaviti linijice.

Brush is disappointing. Unlike other Essence brushes it is slimmer and smaller, so application is trickier than usual, especially because this polish is not really good pigmented, so it can leave strokes.

Lak je u bočici od 8 ml. Cena je 239 dinara i možete ga naći u DMovima. Boja je prava breskvasta, kako i ime kaže :) Lak je dosta proziran, posle jednog sloja nokti vam izgledaju kao da imate hepatitis, posle drugog gubite nadu u boju iz bočice, a posle trećeg nekako sve dođe na svoje mesto i dobijete tu boju koju ste i zamislili :) S obzirom na divno vreme koje me je propratilo u toku fotkanja, biće malo više slikica :)

Bottle contains 8 ml of product. Price is 239 RSD (around 2,5 Euro) and you can find it in DMs. Color is peachy, as it name says :) Polish is not that opaque, after one coat your nails look like you have hepatitis, after second coat you probably lost faith in that color in bottle, but after third coat somehow it looks just fine :) Weather was great when I took these pics, so I made a lot of photos :)



Dopada li vam se ovaj lakić? Imate li nešto iz Marble Mania kolekcije? Čitamo se uskoro ;)

Do you like this polish? Do you have something from Marble Mania collection? See ya soon ;)

14 comments:

  1. Lep, mada mislim da bih vec kod hepatitisa odustala XD

    ReplyDelete
  2. Essence kao essence. Pigmentacija im je slaba, ali opet koliko koštaju dobro je da dobijemo ikako :D Meni se sviđa finalna boja i kako ti stoji na noktićima, koji su btw predivni!
    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) Da, cena im je savršena, zato ih imam toliko mnogo :)

      Delete
  3. Bas je lep, videla sam ga u DM-u ali sam uspela da mu odolim nekako. :D

    ReplyDelete
  4. meni se nekako ne svidaju breskvasti tonovi. ni lakova, ni ruzeva ni rumenila :)

    niki (http://niki-veki.blogspot.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ih, kako rekoh, ponekad volim, ponekad ne, kako mi dođe :)

      Delete
  5. baš sjedim ispred zida boje breskve (a i njemu je vrijeme da pređe u neku drugu boju) i osim te breskve i one za papanje (njami njami) baš i nisam oduševljena bojom
    možda je samo stvar navike, ali meni se ne čini da ti boja loše stoji ;-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Pa verovatno je stvar navike, ja sam nekako za jače boje, pa mi je sad čudno :)

      Delete
  6. Imam ta lak in mi je zelo lep. Res je, da je formula taka, da potrebuješ 3 nanose za popolno prekrivnost, a na koncu izgleda super. Jaz mislim, da ti odlično pristoji.

    ReplyDelete
  7. Prelep, ali 3 sloja kod mene ne dolaze u obzir! :D Nemam ja toliko vremena da cekam da se osusi. A-a!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste malo smor, ali morala sam da sačekam da vidim šta će ispasti :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...