Tuesday, April 17, 2012

Essence Nude Glam - 02 Iced Strawberry Cream

Hello! :)

Stigoše i do nas ovi divni Essence nude lakići :) Ja sam unapred znala da želim ovu nijansu i jedva sam čekala da stigne :) Ostale nijanse su mi previše braonkaste, što baš i ne volim, tako da je za sada ovo jedina koju imam i mislim da će tako i ostati :)

Essence Nude Glam polishes finally came to Serbia! :) I knew I want this shade and I was so happy when I found out that we have it in our DMs :) Other shades in this collection are too brownish for my taste, so I think that this is only shade that I am going to use :)


Lakić je biserno rozikaste boje, potpuno je bebasto nežan :) Četkica je ista kao i kod Colour & Go kolekcije, sasvim pristojna i laka za korišćenje :)

Polish is pearly baby pink color :) Brush is same as in Colour & Go collection, really good brush and is easy to use :)


Lakić je u istoj bočici kao i Colour & Go kolekcija, mala bočica od 5ml proizvoda. Cena je nešto niža nego Colour & Go lakićima, 169 dinara (DM). Što se tiče pigmentacije, priznajem da sam očekivala da će biti mnogo lošija nego što jeste. Dva sloja gotovo skroz pokrivaju i ja sam se na tome zaustavila, jer mi tako izgleda jako lepo :)

Nail polish is in same bottle as Colour & Go polishes, small bottle that contains 5 ml of product. It is cheaper than Colour & Go collection, 169 RSD or about 1,50 Euros. Pigmentation of this polish is quite good, my first thought about it is that it will be totally transparent, but it looks very good in two coats. I stopped at two and I like how it looks, although it is kinda transparent :)



Ja sam ovim lakićem zadovoljna, zaista mi ponekad prija odmor od jačih boja i izlet u ove malo neutralnije :) Volite li vi ove "nudaće"? Hoćete li nabavljati neki od lakova iz ove kolekcije? Čitamo se uskoro ;)

I am very satisfied with this polish, I sometimes like resting my nails from bright colors with neutral ones :) Do you like nude polishes? Will you buy some polish from this collection? See ya soon ;)

11 comments:

  1. Ja imam 04 iced latte i meni je predivna boja, predivno se maze i odlicna je postojanost, mislim da cu uzeti jos jedan da imam u rezervi :):). I uzimam obavezno i cotton candy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sledeći put kad odem u DM ću se malo više zadržati i bolje pogledati boje, nešto su mi se sve stopile u braon, samo mi se ova isticala :D

      Delete
  2. Lijepa mu je boja, ali ja ne volim sedefaste lakove. To mu je jedini minus! Šteta :X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Istina je da bi verovatno bio lepši da nije sedefast, ali meni je ok i ovako :)

      Delete
  3. Divan nudic. Imam vrlo slican i stvarno dodje kao osvezenje :)) cak mi ni sedef ne smeta :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni meni ne smeta, potpuno mi je dobro došao ovaj lak, da odmorim od boja :)

      Delete
  4. Stigliiii :) Lep je, skroz je kameleon :D

    ReplyDelete
  5. Stvarno je jako lep lak, a nokti su ti savrseni!

    ReplyDelete
  6. Lijepo izgleda na dugim noktima:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, i meni se dopada, mislim da ću ga često mackati :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...