Wednesday, December 14, 2011

Essence Colour&Go - 72 Time For Romance

Hello!
Dakle, pre neki dan ja u DMu i zamalo da vrisnem od srece! Mesecima slinim nad ovim lakicem na tudjim blogovima i pitam se da li cu doziveti da ga vidim kod nas, da ga namackam, pa sam mastala preko kog bih laka... I taj dan je dosao! Bila sam presrecna kad sam ga videla :) Necu da duzim sa pricom, jer pretpostavljam da svi zelite da vidite slike :) Pa evo ih:


Evo pribliznije slike laka i cetkice, koja je sasvim ok, uostalom, kao i svaka Essence Colour&Go cetkica:

Preporucujem da kliknete za vecu sliku, jer se ovako ne vidi puna lepota laka :) LAk dolazi u bocici od 5ml, cena je 179,00 dinara. Meni se ovaj lak jako dopada, nisam se razocarala u njega ni uzivo :) Posto ga nisam mazala "samog", odlucila sam da napravim ovakav swatch:


Na nokte sam ga namazala preko laka Essence MultiDimension - 78 Right, Girl (Jedan od mojih omiljenih lakova) i evo kako to izgleda:


Iiiiiiiiiiiiiii? Delite li moje odusevljenje? Nisam neki tip za sljokice, i retko koje mi se svide, a eto ovim lakom sam odusevljena :) Ocekujem vase komentare. jos jednom veliko hvala svima koji me prate ovde, kao i na Facebook-u :) Do sledeceg lakiranja! :)

11 comments:

  1. Drago mi je da su vam došli, znam kako je kad nešto dugo čekaš.
    Lijepo ti stoji!

    ReplyDelete
  2. sve me vise mamite sa tim lakom :D
    divno :)

    ReplyDelete
  3. mnogo je lep, upravo sam objavila post o ovim essence sljokicastim i ishvalila ih :) super su ti noktici!

    ReplyDelete
  4. Predivan je,pravi praznicni:)Obozavam sljokice:)

    ReplyDelete
  5. Neki dan sam kod Make up and more kukala za swatch :) Stigao i ovde konacnoali sam se ogranicila - jedna kupovina- jedan lak :) Jel ti bese volis onaj lavandasti Essence (da ti pravim zazubice)?

    ReplyDelete
  6. Lep je! Moram da nabavim sebi neke šljokice :D

    ReplyDelete
  7. Hvala svima na divnim komentarima :) Da, imam i volim taj lavandasti Essence, ali ga stekam jer su otisli iz prodaje :D

    ReplyDelete
  8. Super je, ovaj sam preskocila, uzela ona druga dva ali mislim da cu morati i ovaj, jako je lepa nijansa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...