Tuesday, November 15, 2011

Essence MultiDimension - 76 Cool And The Gang

Pozdrav! :)
Ovo je poslednji MultiDimension lak do kog sam uspela da dodjem, a da sam ga zelela. Rec je o prelepoj plavoj nijansi. Inace, otkricu vam jednu tajnu :) Ovo je moj prvi plavi lak! Dakle, do ovog, nisam imala ni jedan jedini plavi lak! :D Meni je to bilo fascinantno kad sam shvatila :D Evo laka:


Cetkica mi je kod ovog laka bila totalno cudna (verovatno je to jedna jedina takva, maler), potpuno neposlusna, sa nekoliko dlacica koje "strce". Nije toliko strasno, ali mi jeste bilo malo otezano lakiranje. Evo cetkice i pribliznije boje laka:


Lak je u bocici od 8ml, kao i svi MultiDimension lakovi. Kupila sam ga za vreme onog snizenja za 129 dinara, sto je odlicna cena. E sad, moram malo da kritikujem. Ovo je prvi Essence lak kojim nisam prezadovoljna. Istina je da je boja prelepa, lak je stvarno "ultra glossy", kao sto i pise, ALI za SKORO potpuno prekrivanje treba 3 sloja. Kazem skoro potpuno, mada slobodno mogu da kazem i nepotpuno. Evo slika, na slikama izgleda jos strasnije nego sto jeste. Dakle, ne providi se nokat bas toliko kao na slikama, ali se ipak providi.

Slike unutra:

Slike napolju:



Lak je namazan u 3 sloja, verovali ili ne i slikan je bez Top Coat-a. Sad vidite zasto sam nezadovoljna :/ Vise slika na Facebook-u :) Da li se i vama ovaj lak pokazao ovako lose? Hvala svima koji me prate, kako ovde tako i na Facebook-u :) Do sledeceg lakiranja! :)

14 comments:

  1. It is beautiful, but I put 3 layers and you can still see nail through it... :/ That's the bad side of it.

    ReplyDelete
  2. Aj ovako : prvo prestanes da se nerviras a onda kupis onaj bezasti Golden Rose, pa prvo jedan sloj GR a posle plavi. Tako sam ja to bar resila :))A sjaj mu je fenomenalan..bas me zanima koliko ce izdrzati a da se ne iskrza :)

    ReplyDelete
  3. To je definitivno resenje. Beli lak, pa onda ovaj, jer je zaista divan :) 'ajd' ostavicu ga bez top coat-a, pa da vidim koliko ce da prezivi :)

    ReplyDelete
  4. Prelijepa bojica, steta sto tako slabo prekriva :) Al definitivno probaj to sa slojem bijelog prvo, spasice situaciju ubuduce :)

    ReplyDelete
  5. mmmm ta boja je super mjau! da imam duže nokte odmah bi ga nabavila :D

    ReplyDelete
  6. Vrlo lijepa boja. Šteta što je i nakon 3 sloja proziran.

    ReplyDelete
  7. Poptuno se slažem sa tobom, i ja sam ga juče našla za 129 dinara, i uzela njega i još jedan taamno ljubičasti. Namažem juče ovaj, dva sloja, i na veštačkom prigušenom svetlu, mi se učini ok, ali jutros kada sam ustala i pogledala, užas, negde tamnije, a na sredini nokta boja baš svetlija. Namazala sam i treći sloj i tek tada dobila wow efekat, sada je divan, i sija se kao lud :)

    ReplyDelete
  8. If it is so sheer, maybe you could use it in a jelly sandwich :)

    ReplyDelete
  9. I loooove dark blue nails, they are s classy but the little pop of colour keeps it fun!

    -Laura xx
    http://wrinkleintimevintage.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Meni je ovo po boji najljepši lak koji sam imala, ali po svemu drugome je najgore :P Četkica je katastrofa, zamazala sam cijelu kožicu s njom i nikako nisam mogla lijepo nalakirati, ali čak ni to nije ono što me najviše smeta. najgore mi je to što lak dok se maže izgleda kao žvakaća guma i jako ga je teško namazati,nekako je rastezljiv. I osim toga, suši se užasno sporo :/ Baš sam bila razočarana njime :((

    ReplyDelete
  11. Taj lak sam prvi put u Mulleru vidjela prošlo ljeto, boja me oduševila tako da sam ga ubrzo i potrošila. Zatim sam ponovno otišla do Mullera i nije ga bilo. Pretražila sam i milijun DM-ova, Cosma, Bipa i nigdje ga nema. :( Može li mi netko pomoći i reći gdje ga mogu nabaviti. Jesu li ga povukli iz proizvodnje ili što? :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...