Wednesday, March 16, 2016

Clear Jelly Stamper (bornprettystore)

Hello :)

Verovatno ste već čitali o ovom revolucionarnom proizvodu za ukrašavanje noktiju, konkretno pečatiranje. Ukoliko želite da prenesete neki motiv precizno na nokat, da bude pozicioniran tačno onako kako želite, ovo je prava stvar za vas. Pečat sam dobila sa sajta BornPretty Store na recenziju.

You probably already read about this revolutionary product for nail art - stamping. If you want to stamp some print precisely and you want it in certain position this is just the right thing for you. I got mine stamper from BornPretty Store for a review.






Osnovna ideja i prednost ovog pečata je ta što je osnova pečata šuplja, a samo jastuče je providno što omogućava savršenu kontrolu pozicioniranja motiva za pečatiranje. Jastuče je mekano, blago lepljivo i lepo leže na nokat, dovoljno je da pritisnete i pečat će prekriti ceo nokat. Na samo jastuče ne treba primenjivati aceton ili skidač laka za nokte, dovoljno je prisloniti lepljivu traku i višak laka će se skinuti. Poželjno je isti postupak uraditi i pre pečatiranja, da skinete eventualne dlačice i sitnija vlakna koja se mogu uhvatiti.

Main idea and advantage of this stamper is because its handle is hollow, and head is transparent, which enables perfect control for positioning print for stamping. Head is soft, a bit sticky and it lays on nail very nice, it is enough to press and stamper will cover full nail. You shouldn't use acetone or any nail polish remover on head of this stamper, it is enough to use scotch tape and any excess polish will be removed. You can do this before stamping, to clear stamper from any hair or fiber which can stick to it.



Moj utisak o samom pečatu je jako pozitivan. Moram da priznam da mi nije uspelo da prenesem svaki motiv, ali čitajući po internetu, dolazim do zaključka da je do mog neiskustva, primećujem da mi s vremenom sve bolje ide. Najbolje mi uspeva kada pečat snažnije pritisnem na motiv s jedne strane motiva ka drugoj. Izuzetno je korisna stvarčica i radujem se što imam prilike da je koristim. Dovoljno je reći da u poslednje vreme koristim samo njega za pečatiranje, stari pečati su pali u zaborav :) Grebač koji dolazi u kompletu sa ovim pečatom je plastičan, i bolje mi radi posao od metalnih, sasvim je dobar i funkcionalan.

My impression about this stamper is very positive. I have to admit that I couldn't transfer all prints with this stamper, but after reading a lot on internet, I concluded that is because of lack of experience, I am getting better and better. It works best for me when I press stamper a bit harder on plate and roll it over print. It's enough to say that I use it for all my stamping lately, my old stampers fell into oblivion :) Scraper that comes with this stamper is plastic, and it works better for me than metal ones, it is very good and functional.





Pečat možete pronaći na sajtu BornPretty Store, evo i direktnog linka - KLIK, trenutno je na popustu i košta 2,99$. Ukoliko odlučite da kupite nešto sa ovog sajta, možete iskoristiti moj kod GHNQ10 za 10% popusta. Da li ste već nabavile svoj primerak čuvenog pečata? :) Čitamo se uskoro ;)

You can find this stamper on BornPretty Store, here is link to it - CLICK, it is on sale at the moment and its price is $2,99 currently. If you decide to buy something from this site, you can use my code GHNQ10 for 10% off, Did you buy your clear stamper yet? :) See ya soon ;)


Facebook page is HERE
Instagram account is HERE

8 comments:

  1. Uzela sam i ja ovaj pečat, isti su nam utisci i super je recenzija. :)

    ReplyDelete
  2. Upravo mi je stigla posiljka standardnih pecata. Ovo sam htela da narucim, i ne znam kako je ispalo da ga ne uzmem. Sada mi je zao sto ga nisam narucila, ali hocu L)

    ReplyDelete
  3. Ovaj drugi manikir je prelep. Narucila sam sa drugog sajta da ga probam, deluje mi strava. :) Nadam se da ce moj biti dovoljno sirok. Da li aceton moze da osteti taj materijal?

    ReplyDelete
  4. super su ti manikiri. pečat mi je toliko zanimljiv da se i ja dvoumim, a ne pečatiram uopšte

    ReplyDelete
  5. Obožavam ovaj pečat! Moraću napraviti zalihe. :D

    ReplyDelete
  6. Dobro bi mi dosao ovaj pecat. Tvoji noktici su divni!

    ReplyDelete
  7. Ja se spremam da ga porucim-odlicno je to sto imas kontrolu na d orijentacijom dezena

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...