Friday, May 29, 2015

Essence Cinderella - 02 Bibbidi-Bobbidi-Boo

Hello :)

Drugi deo Cinderella serijala je tu. Nešto više o ovoj Essence kolekciji ste mogli pročitati u prethodnom postu, tako da ću sada odmah preći na slike...

Second part of Cinderella series is in front of you. I wrote few words more about this Essence collection in my last post, so I will show you pictures now...







Ovo je lak izuzetno simpatičnog naziva, prvo sam pomislila da kažem da je boje lavande, ali je ipak malo zagasitiji. Kao i prethodni, i ovaj ima mat finiš. što mi se posebno dopada. Iako bi bilo sasvim logično da mi se zbog boje ovaj mnogo više svidi od prethodnika (znate da roze boju baš ne volim), to ipak nije slučaj i moram da priznam da mi se Sing, Sweet Nightingale za mrvicu više dopada. Pigmentacija ovog laka je takođe sasvim dobra, na slikama imam 2 sloja.

This is polish with very cute name, at first I wanted to say that it is lavender color, but it's kinda darker than that. Just as last one, this too has matte finish, which I like. I must admit that I liked Sing, Sweet Nightingale a bit more, which is weird since I like purple color much better than pink (which I don't like at all). Pigmentation is very good, on pictures I have 2 coats of polish.



Ovaj lak, kao i ostatak Cinderella kolekcije, možete pronaći u Lily radnjama. Cena laka je 269,00 dinara. Bočica sadrži 8ml laka. Prethodni lak iz ove kolekcije koji sam predstavila na blogu možete pronaći OVDE. Kako vam se dopada ovaj član Cinderella kolekcije? :) Čitamo se uskoro ;)

This nail polish, and rest of Cinderella collection, is available at Lily stores in Serbia. Price for this polish is 269,00 RSD. Bottle contains 8ml of nail polish. I wrote about first polish from this collection HERE. How do you like this Cinderella shade? :) See ya soon ;)

10 comments:

  1. Cela kolekcija mi je prilično neupečatljiva, ali ovaj lak mi je zapravo zanimljiv.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Interesantan jeste, ali mislim da imam makar jedan sličan, pa me valjda zato nije impresionirao toliko. Hvala :)

      Delete
  2. Prekrasan je lak, nadam se da ga ima u mom dm-u, morat ću otići iako sam na kozmetičkoj dijeti u posljednje vrijeme... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja se trudim da držim tu dijetu, ali kad je Dizni u pitanju, sve pada u vodu :D Hvala :)

      Delete
  3. Što više gledam lakove iz ove kolekcije, sve ih više želim, a ne smem opet da nakupim lakova mali milion :D Pored stikera koje vijam :D Zaista je lepa nijansa i ovog laka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste lepa, mada je meni cela kolekcija bajkovita :D Hvala :)

      Delete
  4. Ovaj je još ljepši od prethodnika :D

    ReplyDelete
  5. evo jednog zbilja krasnog lakića, baš mi se sviđa :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...