Thursday, September 4, 2014

China Glaze Texture - Bump & Grind

Hello :)

Od svih teksturnih lakova koje sam isprobala, Kiko kolekcija Cupcake mi je broj 1, a odmah iza, mesto broj 2 pripada teksturcima iz China Glaze kolekcije Texture. Šta ja smatram dobrim teksturcem? Volim kada je jako izražen efekat i volim kada su zrnca specifična po bilo čemu, a ne da se samo stapaju sa bojom laka. U produžetku pogledajte zašto mi se ovaj lak dopao...

From all sand-effect polishes that I tried, Kiko Cupcake collection is number 1, and silver medal goes to China Glaze Texture collection. What I consider as a good sand-effect polish? I love strong texture and I love when effect is emphasised somehow - not blended with polish color. Read more to see why I liked this nail polish...





Malinasta nijansa, jedna od mojih omiljenih. Zrnca su kod ovog laka naglašena, jer lak nakon sušenja ostaje sjajan, dok se zrnca suše mat, pa postoji vizuelna razlika i to mi se jako dopada. Kada se osuši, efekat je dosta izražen. Lako se maže i brzo suši, kao i većina teksturnih lakova.

Raspberry shade, one of my favorites. Effect is visible because polish stays shiny when it's dry, but "sand" dries kinda matte, and I love that. Sand effect is pretty strong with this one :D It applies easily and dries quickly, as most of sand-effect polishes do.



China Glaze lakovi su dostupni online na sajtu Alexandar Cosmetics, kao i u njihovim radnjama. Cena lakova je 387 dinara za količinu od 14ml. Kako vam se dopada ovaj lak? Imate li neki iz ove kolekcije China Glaze-a? Čitamo se uskoro ;)

China Glaze polishes can be bought online at Alexandar Cosmetics site, and in their stores in Serbia. Price is 387 dinars (around 3 euro) for 14ml. How do you like this polish? Do you have any from this China Glaze collection? See ya soon ;)


14 comments:

  1. Super je. Moj je itty,bitty & gritty :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A imam ja i taj :D Čak i spremne slike za taj post :) Divan je Itty :)

      Delete
  2. divan lak... imam nesto slicno ali od p2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) P2 mi nije dostupan, pa ne znam kakve lakove ima :)

      Delete
  3. Sviđa mi se kako izgleda. Ja za sada imam samo jedan teksturac, ali nije CG...moraću da nabavim i neki njihov. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Meni su baš dragi ovi CG, jako mi se dopada efekat, preporučujem :)

      Delete
  4. Pratim nail blogove, ali ovo je prvi sendić koji sam videla, a da nije OPI. Kako sam OPI sendiće apsolvirala, a sendiće je malo reći da obožavam, krenula sam u dalju potragu. Sviđa mi se rezultat, ali moram pogledati i Kiko :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Nisam pisala o Kiko lakovima, jer nisu kod nas dostupni, ali mislim da ću napraviti izuzetak, jer sam ove kupila u martu mesecu i jedan mi je već do pola prazan :D U svakom slučaju istraži i ove CG, meni su se super pokazali ;)

      Delete
  5. meni su fantastični, jedni od prvih teksturaca u koje sam se zaljubila... imam plavi i zeleni, rozi sam proslijedila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da su i tebi super. Ja imam još Itty, Bitty & Gritty i There's Snow One Like You, stvarno su posebni :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...