Saturday, May 31, 2014

New In #6 - May 2014

Hello :)

I'm back! Iza mene je par turbulentnih dana, uglavnom zbog odbrane master rada koja je prošla sjajno :) Sad imam daleko više slobodnog vremena, pa se mogu malo više posvetiti stvarima koje volim. Kako ovaj mesec nije bio mnogo posvećen kozmetici, tako će i ovaj post biti skromniji...




Ovog meseca sam od kozmetičkih poseta jedino dva puta bila u Alexandru i u ovom postu ćete videti rezultate tih poseta :) U moju kolekciju se uselilo pet novih China Glaze lakova...



China Glaze - Tempest je lak čiju sam kupovinu dugo odlagala, jer sam uvek nailazila na nešto "potrebnije". Trenutno mi je na noktima i kad ga gledam zaista mi nije jasno kako ga ranije nisam kupila. Predivna plava nijansa koja se preliva u ljubičastu, podseća na OVAJ lak, iako je kod Essence-a efekat prelivanja malo jači.

China Glaze - Flying Dragon - ukoliko me pratite na Instagramu, ovaj lak ste mogle videti u akciji. Suši se potpuno mat, boja je tamno fuchsia, ne znam kako bih je bolje opisala. U sebi sadrži plave čestice koje dodatno obogaćuju lak.

China Glaze - In A Lily Bit je deo voljene City Flourish kolekcije. Najneutralniji je iz ove kolekcije koji posedujem i obožavam da ga mažem tokom radnih dana.

China Glaze Texture - Itty, Bitty & Gritty je deo Texture kolekcije kojom sam jako prijatno iznenađena. Bump&Grind je drugi lak iz ove kolekcije koji imam i kog ćete imati prilike da vidite ovih dana. Posle Kiko teksturaca, China Glaze su mi omiljeni.

China Glaze - Mimosa's Before Mani's je divan lak za topli period koji nam dolazi, mislim da će mi često biti na noktima tokom leta, preporučujem i vama da bacite pogled :)



Kao što vidite, nije neki veliki New In, ali mislim da je bio vredan posta :) Tako najbolje možete da sagledate koji vas lakovi očekuju na mom blogu tokom narednog meseca. Sviđa li vam se neki od ovih lakova? Imate li neki? :) Čitamo se uskoro ;)

14 comments:

  1. jedva čekam tempest, i ja se oko njega lomim

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam se dugo lomila i jako mi je drago da sam ga kupila :D

      Delete
  2. Svidja mi se plavi i svetlo rozi. :B

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Plavi je predivan, žao mi je što ga nisam ranije kupila :)

      Delete
  3. Od ovih imam samo FD. :) Probala sam pre par dana In a lilly bit ali ipak nije za mene. Cekam utiske za Tempest i Itty, bitty.

    ReplyDelete
    Replies
    1. FD mi je savršen :) Tempest je jako zanimljiv lak, definitivno zaslužuje svoj post, ali kad bude lepše vreme, na Suncu je poseban :)

      Delete
  4. Flying Dragon mi divno izgleda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je po mojim merilima savršen lak - ljubičast i mat :)

      Delete
  5. meni su na china glaze listi za kupovinu highliht of my summer i ponavljam kupovinu flip flop fantasyja. od ovih tvojih mi se najviše sviđa in a lily bit, baš moram pogledati swatcheve city flourish kolekcije prije nego napravim narudžbu za CG . i čestitam ti na odbrani master rada :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je na spisku Highlight of my summer, kao i Sun of a peach :) City Flourish mi je divna kolekcija, jedva sam se odlučila za samo 3 laka, nekako mislim da ni tu neću stati :) I hvala na čestitkama :) :*

      Delete
  6. čestitam na masteru :)
    a lakovi su svi odreda divni, no flying dragon mi je wow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo :) Flying dragon je savršenstvo jedno, i mat i ljubičast :)

      Delete
  7. Meni se formula cg lakova slabo dopada, ali su im nijanse fantastične. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni su previše retki, ali sam se s vremenom navikla, opraštam im samo zbog svih divnih nijansi :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...