Friday, March 7, 2014

What's in my travel make up bag?

Hello :)

Kada vi ovo budete čitali ja ću biti u Italiji, dragi i ja smo odlučili da odmorimo malo :) Želela sam da vam pokažem šta sam od šminke ponela na put, to su u principu proizvodi sa kojima se družim svakodnevno.

While you are reading this post, I am in Italy with my boyfriend, we decided to relax for a bit :) I wanted to show you what make up I took with me for this trip, those are product which I use daily.

Baze/Primers


ArtDeco baza za senke od koje se ne odvajam jedno 2-3 godine unazad. Moj HG proizvod koji je napravio revoluciju u mom šminkanju kada sam ga otkrila.
Garnier Perfect Blur primer je baza o kojoj je dosta devojaka pisalo. Meni je super, nanosim je na T zonu i deo oko nosa, veoma primetno ublažava pore i puder preko njega mnogo lepše klizi.

ArtDeco Eyeshadow Base is my favorite base and I'm using it for about 2-3 years. This is my HG product, it made a big change with my make up.
Garnier Perfect Blur primer is product that I read a lot about. It is good in my opinion, I am applying it on my T zone and around my nose, it makes my pores less visible and foundation applies much better.

Lice/Face



Rimmel Lasting Finish 25h Foundation je puder koji trenutno koristim i koji mi odgovara. Zaista je lagan, a da li traje 25 sati zaista ne mogu da odgovorim, skidam ga posle 12 sati najduže.
Essence All About Matt! Fixing Loose Powder je divna stvarčica i užasno mi je žao što je povučen iz prodaje. Za nas sa masnijom T zonom je spas.

Rimmel Lasting Finish 25h Foundation is my current foundation and I a msatisfied with it. I really feels light, I can't tell does it really lasts for 25h, I'm wearing it for 12h most.
Essence All About Matt! Fixing Loose Powder is one great thing and I am terribly sorry because it is not available anymore. It is great for us with shiny T zone.

Oči/Eyes





Ovde je bilo malo premišljanja i nisam bila sigurna da li da ponesem samo ove sve senkice ili ovu paletu. Ipak sam se odlučila za paletu.
Dve senke koje vidite na gornjoj slici su Essence Taupe of the pops i Essence Let's do the moonwalk. Obe senke su predivne, ali nažalost nisu više deo stalne kolekcije. Too Faced paleta je savršena, pomoću ovih senki možete napraviti dosta različitih look-ova i zato sam nju izabrala.
Rimmel ScandalEyes maskara je maskara koju trenutno koristim i relativno sam zadovoljna. Malo je tečnija, a ima veliku četkicu, tako da treba biti malo pažljiviji sa njom.
NYX Wonder Pencil je zaista wonder pencil po mom mišljenju. Koristim je za waterline i kao highlighter ispod obrva (tu mi je najdraža). Može se koristiti i kao korektor, međutim ja sam uzela Light verziju, pa mi je za to presvetla.
Essence Liquid Eyeliner (Waterproof) je moj najdraži eyeliner. Dovoljno mi je precizan i koristim ga svakodnevno, ovo mi je drugo pakovanje.

I was thinking for some time should I take these two eyeshadows or this palette with me. I choose palette in the end.
These two eyeshadows are Essence Taupe of the pops and Essence Let's do the moonwalk. Both are gorgeous, but not available anymore. Too Faced palette is perfect, with these eyeshadows you can make many looks and that's why I choose it.
Rimmel ScandalEyes mascara is my current mascara and I am kinda satisfied with it. It is a bit liquidy and it has a bigger brush, so you need to be careful with it.
NYX Wonder Pencil really is wonder pencil in my opinion. I am using it for my waterline and for highlight under my brows (and I love it there). It can be used as corrector too, but I took Light shade, so it is too light for my skintone.
Essence Liquid Eyeliner (Waterproof) is my dearest eyeliner. It is precise enough for me and I am using it every day, this is my second package.

Usne/Lips




Odlučila sam se za NYX Matte Lip Cream-ove, jer su jedini u mojoj kolekciji na koje mogu da se oslonim, u smislu da uživam u šetnjama i razgledanju, a da ne razmišljam da li treba da popravim ruž ili ne. San Paulo mi je tu favorit :)

I decided to take NYX Matte Lip Creams with me, because those are only lip products on which I can rely on, to enjoy walks and sightseeing without need to think should I touch up my lipstick. San Paulo is my favorite :)

Nokti/Nails





China Glaze Holographic Infra Red i When Stars Collide su lakovi koje sam namazala pred put i nosim ih za eventualne korekcije. Mazala sam ih u nekoj kombinaciji, svidelo mi se, ako uspem da uslikam, pokazaću vam :)

China Glaze Holographic Infra Red and When Stars Collide are polishes which I applied right before I left, so I am taking them with me. I applied them in combination, I like it, if I get some pictures I will show you :)

I naravno na kraju da vam pokažem i neseser u kom će biti sve ove stvarčice:

And ofcourse, I want to show you my make up bag where I put all these things:


Ovaj neseser sam dobila uz Too Faced paletu A Few Of My Favorite Things.

This make up bag I got with my Too Faced palette A Few Of My Favorite Things.

Da li mislite da je ovo previše ili premalo šminke za put? Šta vi nosite sa sobom na odmor? :) Čitamo se uskoro ;)

Do you think that this is too much for a trip? What make up do you wear on your vacation? :) See ya soon ;)

4 comments:

  1. Ajme preslatka ti je torbica, i sviđa mi se sve u njoj, a osobito lakovi i paleta. Dobar provod!

    ReplyDelete
  2. Želim ti da se lijepo zabaviš u Italiji :) Mislim da je ovo taman šminke za put jer i ja otprilike nosim isto. Super su mi ova NYX Matte Lip Cream -ovi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. NYX Matte Lip Cream-ovi su mi savršeni :) Hvala ti :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...