Friday, April 26, 2013

EOTD - Purple Glitter

Hello :)
Verovatno vam je do sada poznato da ljubičastu boju obožavam :D Nedavno sam kupila Essence glitterasti eyeliner iz LE Twilight Breaking Dawn u nijansi 01 Alice Had A Vision Again. Onako u pakovanju izgleda presavršeno, sparkly, glitterasto... međutim više je providan sa pokojom šljokicom :D Ovako to izgleda na ruci:


A ovako u bočici:


Priznajem da je bilo razočarenje, ali našla sam načina da izvučem najviše iz njega tako što sam ga stavljala preko crnog eyelinera. Na sledećim slikama možete da vidite diskretne šljokice koje se ipak primete, iako sam ja bila ubeđena da ih samo ja vidim :D Dobila sam nekoliko komplimenata baš na račun šljokica, pa tako znam da ih i drugi vide :D Dakle, ovaj eyeliner preko Essence liquid eyeliner-a izgleda ovako:


Opet malo eksperimentišem sa fotoaparatom, pa se sve tri slike nekako razlikuju, ali mislim da se poenta jasno vidi :D Kako vam se dopada? Da li ste kupile neki od ovih eyelinera i kako ste zadovoljne? Kuckamo se uskoro ;)

12 comments:

 1. E bas sam ga pre neki dan videla na snizenju ali sam ga ipak zaobisla. Nije mi zao, mada dosta si iz njega izvukla mazuci ga preko crnog. Ok izgleda bas :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pa da, nisam se pokajala što sam ga uzela, iako sam prvo bila razočarana :)

   Delete
 2. Kad trepćeš, sigurno se vide bolje nego što ih ti sama vidiš (verujem da ne rezumeš šta sam htela reći...) Obožavam ovu foru sa crnim eyel. pa preko šljokice... Ne znam da li postoji intenzivan šljokičasti, ja svaki moram po nekoliko puta da premažem...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Razumem šta si htela reći i mislim da si u pravu :) Pa ja još nisam čula za neki baš intenzivan, da onako baš šljašti, ali ako postoji tako nešto, sigurna sam da ćeš ti otkriti prva :D A onda javljaj! :)

   Delete
 3. Odlicno izgleda kad se ovako nanese :)

  ReplyDelete
 4. Ovako uopće nije loš, a najbolje mi izgleda na zadnjoj slici. Ipak, ja ga neću kupiti. I sama sam imala eyelinere tog tipa, ali od Avona i rezultat je bio sličan, tako da me uopće ne iznenađuje tvoje iskustvo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pa da, jeste razočarenje, ali sam našla načina, ok je ovako za dnevnu varijantu, nije preupadljivo :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...