Wednesday, August 1, 2012

Essence Forget It! 3 in 1 Concealer

Hello!

U julu me nikako nije bilo, uzela sam mali blogodmor :D Ali vratila sam se i sad možete očekivati postove malo češće :) Dugo sam već u potrazi za idealnim korektorom. Moja koža je kombinovana, sa povremenim ispadima sa bubuljicama i opštim haosom, sreća pa se to ne dešava prečesto :) Maksimalnom negom je držim pod kontrolom (ukoliko ste zainteresovani za moju dnevnu negu lica, slobodno zahtevajte :D). Dugo sam posmatrala ovaj korektor i sada sam odlučila da ga isprobam.

Ovo je 3 u 1 korektor, koji sadrži sledeće nijanse:
-Nijansa boje kože, koja služi da prekrije nepravilnosti na koži. Ja ovaj deo koristim da prekrijem bubuljice kad mi poiskaču, meni bi više odgovarao da ima malo veću prekrivnu moć, mada može dosta da prekrije.
-Zelena nijansa, koja služi da neutrališe crvenilo na licu. Meni se lice ne crveni previše, samo deo oko nosa i usana, tu ga i koristim svakodnevno i meni fino neutrališe crvenilo, ali napominjem da se ne crvenim previše.
-Roze nijansa, koja služi da prekrije podočnjake. Ovaj deo sam samo isprobala, pošto ja koristim Garnier-ov roll on korektor koji mi savršeno odgovara, jer nemam veliki problem sa podočnjacima. Ovaj roze korektor meni lepo prekriva područje ispod očiju i posvetli malo taj deo.

Proizvod dolazi u okrugloj, plastičnoj kutijici. Korektor je kremast i lepo se razmazuje na područja gde se nanese. Ono što je minus je svakako to što nije baš higijenski pakovano, ali s obzirom da ga koristim samo ja, da redovno perem četkice i ruke pre nanošenja, meni nije preterano veliki problem. Može se nanositi i četkicom i prstima, meni je lakše prstima. Proizvod ima 3,5 grama, cena je oko 300-350 dinara.

Koji korektor vi koristite? Da li ste možda isprobale ovaj? :) Čitamo se uskoro ;)

3 comments:

  1. Gledala ali ga isprobala nisam. Ako ne racunam pms pimple (redovno po jedna :)), korektor mi i ne treba. Koristim povremeno onaj Essence u olovci i miss sporty kad treba da zacementiram nesto :)

    ReplyDelete
  2. I have it, but I use only pink side for the area under my eyes. I'm not very satisfied with it, I wish it would be more pigmented. The green and the beige don't cover my incorrectnes at all.

    ReplyDelete
  3. prije sam imala rimmerlov korektor i da znaš da mi je ovaj bolji, doduše ne koristim ga baš često, ali sam sasvim zadovoljna pokrivnošću :-D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...