Wednesday, April 17, 2013

Essence Twilight Breaking Dawn Pigments

Hello! :)
Ove pigmente već dugo šmekam u DMovima, sve bih ih kupila, pa ne bih, pa ne znam ni sama :D Iskreno, uopšte ne pratim i ne podržavam svu ovu maniju oko ovih modernih vampira, ja sam nekako više u fazonu onih starih, ozbiljnih, seksi, non-sparkly vampira tipa Lestata, Armanda...  Međutim, pobedili su i kupila sam ova dva komada:




01 Jacob's Protection

Ovo je pigment crne boje, sa dosta shimmera u sebi. Ja volim da ga stavljam za večernje izlaske, a čak nije neohodna neka posebna tehnika nanošenja. Ja ga stavim u spoljašnji ugao oka, samo prethodno dobro otresem višak sa četkice.


 02 Alice Had A Vision - Again

Ok, u ovaj komad šminke sam apsolutno zaljubljena! Ta divna ljubičasta boja, taj shimmer, ta pigmentacija! Ne znam šta bih pre pohvalila, obožavam ovaj proizvod!



 Još malo swatcheva:



U Segedinu sam videla da postoji ogroman izbor Essence pigmenata i nemam pojma kako sam im odolela! Za sada imam samo ova dva, ali sam sigurna da ću imati još dosta pigmenata u svojoj kolekciji. Nekako me je uvek bilo strah, zbog njihove "praškavosti", da će praviti preveliki haos, kako na licu, tako i svud okolo, međutim uz malo pažnje sve bude u redu :) I sviđa mi se isplativost ovih lepotana, za, čini mi se, nešto oko 350 dinara dobijate 1,7 grama proizvoda u ovim preslatkim teglicama, s tim da vam za jedno nanošenje treba zaista minimum minimuma. U narednim postovima ću vam pokazati kako ih ja koristim :) Čitamo se uskoro ;)



14 comments:

  1. ja ih isto gledam a ne uzimam. ako bi ih uzela onda bi to bilo vise za stavit dok je lak još mokar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ih za nokte nisam koristila :D Ali mogla bih :)

      Delete
  2. Ovo izgleda predobro, osobito ljubičasta!

    ReplyDelete
  3. Ovo izgleda predobro, osobito ljubičasta!

    ReplyDelete
  4. Ja obožavam pigmente, ovi mnogo dobro izgledaju! Nadam se da će kod nas stići oni iz nove kolekcije, sve bih ih kupila! Nakvasi malo četkicu pre nanošenja, ako hoćeš da ti ne spadaju po licu i da boja bude intenzivnija.
    A baš te briga za moderne vampire, bitno da ti imaš prelepe pigmente ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na podeljenom savetu :) I ja se nadam onoj gomili pigmenata, ne znam koji bih pre kupila :D

      Delete
  5. Ljubicasti je fantastican :) Ne znam samo kako su mi promakli :D

    ReplyDelete
  6. Ovaj ljubicasti je fenomenalan! Zasto nisam kupila ovo dok ih je bilo. Sad cu da trazim njega, mozda je jos ponegde ostao.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, divan je :) Srećno sa potražnjom, nadam se da ćeš naći, stvarno vredi imati ga :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...