Friday, December 23, 2011

L'oreal Quad Pro - Hazel Eyes

Hello :)
Danas sam odlucila da vam predstavim jednu malu paleticu koju vec dugo imam i potpuno sam zadovoljna njom :) U pitanju je L'oreal-ova paleta senki za braon okice. Senke su dosta shimmeraste, kad zavrsite sa sminkanjem trebace vam jos par minuta da sklonite shimmer s lica :)

Meni su se izbrisala slova sa kutijice :D Dakle u pitanju je paletica braonkastih, jako shimmerastih boja. Oznacene su brojevima od 1 do 4, gde je 1 tamna braon boja, 2 svetlija, totalno natural nijansa i 3 koja je odlican highlight za ispod obrvica :) 4 je kremasti sjaj, koji su oni namenili za unutasnji ugao oka, meni je pomalo previse sjajno, ali ok za neki vecernji look. Senke su lepo pigmentovane, ne iritiraju oci, lepo se blendaju i dugo traju na ocima uz bazu.

Minus je po meni to sto su senke u nezgodnom polozaju. Meni ne smeta jer koristim male cetkice (Essence), ali devojkama koje koriste neke profesionalnije, vece cetkice mogu ovo videti kao dosta veliki problem. Drugi minus je taj sto je onaj sjaj kremastije strukture i lako se zaprlja od senki. To nije preveliki minus, ali opet bi bilo bolje da sjajic ostane cist :)
Prelazimo na ono sto verovatno svi najvise zelite da vidite :) Swatchevi:

Gornji red bez baze za senke, donji sa bazom (ArtDeco baza za senke). Klik za vecu (i bolju :) sliku.
Ja ne znam zasto su sve moje slike sa ovom senkom dole, kad ta senka realno ne postoji dok slikam -.- Moracu na neki kurs fotografije, sve slike su mi uzasno tamne i imaju tu senku, nista mi nije jasno :D
Na poledjini palete pise kako treba da se kreira look sa ovom paletom. To izgleda ovako:



Ja sam pokusala da rekreiram taj look. :) Zene moje drage, ja sam se pola dana slikala, milion slika prebacila na komp, milion obrisala, pa sve ponovo, a da ne pricam da sam oslepela od blicanja :D Nije bre ovo lak posao :D Desno je pokusaj izvodjenja ovog looka koji nam paleta savetuje, a levo nacin na koji je ja koristim :D


Eto, moji swatchevi bas izgledaju smesno i jezivo :D Nadam se da primetite razliku, jer ja ovako na prvi pogled i ne primetim :) Razlika je ta sto ja preko kapka stavim 2, a 1 u spoljasnji ugao oka. I dodam malo senke ispod oka i ne stavljam onaj sjaj za svakodnevni look, previse mi sljasti :) Namerno nisam stavljala ni maskaru niti bilo sta drugo, tu su samo senke iz ove palete i naravno ArtDeco podloga za senke. Jel ste koristile ove senke? Kakvo je vase misljenje o njima? Ocekujem vase komentare, citamo se uskoro :)

6 comments:

  1. Imala. Presljokasto za dan a nisu mi boje za vece. Nasla lepsu :)

    ReplyDelete
  2. Boje po mom ukusu. :) Odlično ti pristaju. :)

    ReplyDelete
  3. Hvala :) MyPerfectLounge, neces nam otkriti koja je ta lepsa? :)

    ReplyDelete
  4. Jako volim braon senke, šteta samo što loreal ne koristim :)

    ReplyDelete
  5. gledam ih vec neko vreme, al imam dosta slicnih pa nikako da se odlucim za njih :)

    ReplyDelete
  6. odličan post! ja sam isto najviše zadovoljna lorealovim sjenilima za oči, trenutno koristim made for me naturals blonde jer sam plava ;) sjenila su im baš dugotrajna i ne rasipavaju se :)

    posjeti moj blog www.worldisrunway.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...